Mind Social ApS

Skarpe hjerner og mentalt overskud

Mental sundhed handler om den enkelte og alt det imellem os – det vi giver til hinanden. Det handler om overskud til opgaven og til relationen.

Forestil dig at du hele tiden har 8 pladser til rådighed i din mentale kapacitet. Lige nu optages de fleste af dine pladser med dette oplæg, men du har sikkert også en telefon, der giver en notifikation, kolleger der taler, en tanke på dit møde om en time eller en løbetur efter arbejde i hovedet. Ting der stjæler af din mentale kapacitet. Skarpe hjerner og mentalt overskud handler om at bruge den mentale kapacitet bedst muligt og holde fokus, hvor det er krævet - på arbejdspladsen og privat.

Samtidig sætter vi fokus på, hvordan og hvornår vi gør hinanden gode i hverdagens opgaver. De gode afleveringer og hvorfor de er så vigtige. Uagtet deadlines, krav og forventninger, så skal vi holde fokus, træffe beslutninger og igangsætte de rigtige handlinger. Og under pres skal vi stadig huske, at gøre både os selv og kollegerne gode.

Funktionel Hjernetræning er et grundlæggende redskab, når vi formidler viden og faciliterer træning. Det er et formidabelt redskab til at flytte læring og refleksioner fra tanke til handling. Deltagerne oplever gennem udvalgte øvelser, at de er udfordret og fuldt fokuserede. Samtidig har de en oplevelse af at lege. Det gør, at de sænker paraderne og oplever ”connection” og flow på en anden måde end den normale hverdag fordre.

Workshoppen er en kombination af oplæg og praktiske øvelser, der gør deltagerne klogere på, hvordan vores hjerne arbejder i sammenhæng med hverdagens opgaver og udfordringer. Deltagerne går fra workshoppen med konkrete redskaber og et fælles sprog, der kan hjælpe til mere fokus og overskud i hverdagen.