Facilitate

Spil jer til energifyldte møder

Workshoppen er for jer, der ønsker at engagere medarbejderne i en ligeværdig dialog om, hvordan I får mere produktive og energifyldte møder.

Ved hjælp af mødespillet ’Optimér de faster møder’ bliver I på 2 timer guidet igennem en ligeværdig og struktureret dialog om jeres møder. Vi tager temperaturen på mødekulturen og den spillende tilgang vil helt sikkert være en øjenåbner for uhensigtsmæssige vaner og rutiner.

Forvent jer en workshop, hvor I får mulighed for at kigge indad i forhold til mødekulturen i jeres organisation, samtidig med at I lærer hinanden bedre at kende på en sjov måde. I vil gå fra workshoppen med helt konkrete mødeforbedringer og et fælles sprog om jeres mødekultur.

Udbytte:
• Fælles sprog om jeres mødekultur
• Indblik i hinandens forventninger til møder og mødekultur
• Lær hinanden bedre at kende på en sjov måde og få større arbejdsglæde
• Konkrete mødeforbedringer, der er lette at implementere i fællesskab

Mødespillet ‘Optimér de faste møder’ er et dialogværktøj, der bygger på Facilitate evaluerings- og optimeringsmetoden. Værktøjet kan bruges til at evaluere alle former for faste møder. Værktøjet er forfattet og udviklet af Mette Frithiof Wybrandt og Iben Frithiof Kristoffersen fra Facilitate. Læs mere om værktøjet her: www.facilitate.dk