StressAkademiet

Stress – dræber eller drivkraft

Grundig viden og indsigt i stress. Workshoppen kaster lys over begrebet stress både den positive og den negative og farlige stress. Vi kigger på årsager til stress både privat og arbejdsmæssigt og du finder ud af, hvorfor nogle bliver stressramte og andre ikke gør, selvom de er udsat for de samme vilkår i virksomheden.

Vi kommer ind på symptomer på stress og de fysiske og psykiske konsekvenser af stress både på kort og lang sigt. Vi giver lette værktøjer til, hvordan man kan opdage stress hos sig selv, sine kolleger og medarbejdere i tide. Lær stresstesten, livsforandringstesten og stressanalyseværktøjet at kende.

Forebyggelse og håndtering af stress

Workshoppen giver indblik i, hvordan man kan forebygge stress både på arbejdspladsen og hos den enkelte. Vi arbejder med, hvem der har ansvaret for stress og hvordan vi kan undgå at stress ”smitter”. Deltagerne får lette værktøjer til at være den bedste udgave af sig selv og giver 6 trin til mere gnist, arbejdsglæde og trivsel.

Workshoppen tilpasses din virksomheds behov og kan afholdes fra 3 – 6 timer. Kan også afholdes som foredrag på 1½ time. 

Formål og målsætning med workshoppen

• At give deltagerne grundig viden og indsigt i stress – årsager og symptomer

• At klæde deltagerne på til at kunne opdage stress i tide og gøre noget ved det.

• At give vejledning til, hvordan man kan forebygge og undgå stress i virksomheden og i teamet.

• At give indsigt i hvad der skal til for at være den bedste udgave af sig selv – selv i pressede situationer.

• At give deltagerne nogle lette greb til at øge arbejdsglæden og samarbejdet i teamet.

Workshoppen leveres med humor krydret med mange fortællinger og erfaring fra dagligdagen samt forskning indenfor emnet. Vores workshops har altid fokus på inddragelse af de tilstedeværende deltagere, både i gruppearbejde, øvelser og under de forskellige oplæg. Vi lægger således op til en intensiv og resultatorienteret workshop.