Nørgaard-Coaching

Stressforebyggelse med hjælp-til-selvhjælp ”Her hjælper vi hinanden”

Stress er tabu mange steder. Vi skaber klarhed og tryghed om stress i god dialog og afliver tabuerne. Alle ønsker at være en del af et godt fællesskab og ansat på en god arbejdsplads, være stolt af den gode arbejdsplads og den gode arbejdsgiver under mottoet: ”Sammen er vi bedst – her hjælper vi hinanden”.

Virksomheden får medarbejderne som de bedste ambassadører. Det gælder både i tiltrækning af flere kunder og nye medarbejdere. #MentalSundhed er en løbende proces. Som fundament for kulturen er det vigtigt med høj social kapital til at udføre virksomhedens kerneopgave; tillid, retfærdighed og samarbejde. Psykologisk sikkerhed er at kunne mærke trygheden i organisationen.

Foredrag for en afdeling, arbejdsplads eller organisation med god tid til spørgsmål.

Psykologisk sikkerhed består i, at vi hjælper hinanden. At vi lærer, hvad stresssignaler er, så vi er i stand til at agere i tide. Alle kan blive ramt af stress, så derfor giver hjælp-til-selvhjælp god mening. Det kræver mod til at tale om dét, som er svært, hvad vi kan gøre og hvad vi så gør, når det sker. Det er med tillid, tryghed og vished om retfærdighed i håndteringen, som er afgørende for, at vi hjælper i tide. Samarbejdet fungerer hermed i medgang og modgang med en større fælles forståelse, som styrker den kollegiale og organisatoriske mening; ”Her hjælper vi hinanden”.

Formålet er at skabe:
• Viden om stress som en tilstand – om sund og usund stress
• Klarhed over stresssignaler, så vi ved, hvad vi skal agere på - og hvem gør..
• Tryghed og ro med at sætte ord på ”hvad siger man lige..” – og gør det lettere
• Psykologisk sikkerhed med en stresspolitik som forebygger og håndterer stress professionelt, så medarbejderne trygt hjælper i tide - med respekt efter fravær
• Øget medarbejdertilfredshed og trivsel - mindre stress, ubalancer og ”fartblindhed”

Læs evt. mere om mig her; https://www.noergaard-coaching.dk/

Hver medarbejder går hjem med 3 ting til refleksion med mål om at handle på min. 1 ting.

Varighed 2 timer på virksomheden med oplæg og tid til spørgsmål. Indholdet tilpasses virksomhedens aktuelle situation og indbefatter et formøde til belysning samt udbytte.