Carina Buus

Styrk motivation, kommunikation og samarbejde gennem DiSC

Hvorfor samarbejder to medarbejdere bedre end to andre? Og hvorfor er der konstant konflikter i en tredje gruppe? Måske er det fordi, de er meget forskellige, og fordi de reagerer og kommunikerer på hver deres måde.

Mens nogle går meget op i hurtige resultater, vil andre gerne have ro til fordybelse og andre igen motiveres af at samarbejde eller at have en god dialog undervejs i arbejdet. Men hvordan får man alle de ønsker til at gå op i en højere enhed, så alle tilgodeses og dermed går glade på arbejde?

Med udgangspunkt i DiSC-personprofiler får I gennem denne 5 timers workshop værktøjerne til at motivere de forskellige medarbejdere, styrke samarbejdet og kommunikationen i hele virksomheden. Indsigterne gør ikke blot jer dygtigere til at lede medarbejderne, I vil også selv opnå større arbejdsglæde.

Virksomheden får ledere, der har langt større forståelse for medarbejdernes forskelligheder, og hvordan medarbejderne skal gribes forskelligt an, så de ikke blot performer bedst muligt, men at de også oplever en højere grad af trivsel.
Fokus er på kommunikation, samarbejde og motivation.

Carina Buus har arbejdet i tv-branchen i 20 år – heraf 15 år som leder på en af Danmarks mest hektiske mediearbejdspladser, TV 2. Gennem årene har hun ledet flere hundrede medarbejdere fra forskellige faggrupper, og gennem indsigter fra DiSC-profiler har hun elsket at tænde gnisten i medarbejdernes øjne gennem sparring, coaching og sin evne til at motivere. Nu er hun certificeret i DiSC-analyser og arbejder som selvstændig med at højne arbejdsglæden på landets arbejdspladser gennem fokus på kommunikation, samarbejde og udvikling af ledere.