Atego

Teamudvikling med personprofiler

Hvordan er jeres team sammensat? Her er gode redskaber til at højne kommunikation og personlig forståelse. Se hvilke særlige styrker du selv har, og lær at se hvilke styrker dine kollegaer byder ind med.

Hver medarbejder får sin egen profil, og en grundig gennemgang af betydningen af de 4 grundlæggende farver i profilen, som vi hver især har, i forskellige mængder. Humøret er typisk højt, når vi trækker sjove genkendelige eksempler fra hverdagen ind.
Vi ser på hele teamet sammen, hvor er I specielt stærke, hvor hvor må I gøre jer lidt umage, for at lykkes?
Selvfølgelig skal vi lave sjove øvelser, som understregen vigtigheden af samarbejde og tillid.

Medarbejderne får et helt nyt sprog omkring sig selv, hinanden, ledelsen, kunderne og familien derhjemme, hvor man typisk vil begynde at beskrive andre som farver. Selvom det giver utrolig mange grin, er her en lærdom som virkelig giver forståelse for hinanden indbyrdes. Ledere bruger med rette dette redskab i rekruttering og til at skabe velfungerende teams, hvor der både: handles på opgaven, bydes ind med nyt, arbejdes stødt og roligt og sommetider nørdes ned i detaljen. Det handler om at udnytte de ressourcer man har i virksomheden, og give medarbejderne de rigtige opgaver. En garvet arbejdsgiver siger: "Nok det medarbejder arrangement, jeg har fået mest positiv feedback på."