Stresscenter Midt

Temadag i den mentale sundheds tegn

Vi finder sammen et godt emne for dagen – alt efter jeres behov – dagen bliver tilrettelagt med små indlæg, øvelser og opsamlinger i fællesskab. ”Tilbage efter Corona” vil være et oplagt emne i år. Det bliver helt sikkert en god dag😊

Her ser du eksempler på tidligere emner:

Hvordan undgår vi forråelse på vores arbejdsplads?

Efter den omtalte sag på Kongsvang har sindene i plejesektoren været i kog. At blive filmet i smug er ubehageligt for både dem der føler sig tvunget til at gøre det og det er ydermere en enorm belastning at leve med truslen for personalet.

Samarbejde styrker fællesskabet

Glæd dig til en dejlig dag sammen med dine kolleger. Du får inspiration og nye værktøjer med dig hjem. Program med små oplæg og øvelser vil fylde dagen. Der er frokostpause undervejs 😊

”Forandring – hvordan tackler man det?”

Det vi skal snakke om i dag er, hvordan forandring påvirker jer og hvad i kan gøre ved det. I får viden om hvad der sker får lov til at tænke lidt mere over, hvordan det kan blive godt igen.

Workshops: En dag fyldt med aktivitet på alle planer. Gør jer klar til at styrke den mentale sundhed😊

Foredrag: Stress og Stresshåndtering Hvordan virker Mindfulness Kommunikation i et sundt arbejdsmiljø

I alle mine tilbud får I en engageret og nærværende underviser. Jeg lægger mest vægt på, at det tilbud jeg giver, passer til dem der skal modtage. Mit ønske er, at gøre en forskel for deltagerne og komme langt ud over et skuffe-foredrag.

Mit speciale er at kombinere den fysiske med den mentale sundhed. Siden 1997 har jeg arbejdet med udviklingsprocesser som underviser, leder, mentor og vejleder. Som fysioterapeut og mastercoach ved jeg, at vi skal have fat i både de fysiologiske og psykologiske mekanismer, for at komme stressen til livs.

I dag arbejder jeg som freelance konsulent med psykosocialt arbejdsmiljø og lederudvikling. Jeg håndterer en bred vifte af opgaver indenfor stressområdet og tilbyder Temadage, Mindfulnesskurser, Stresscoaching og Foredrag. Mit virkeområde ligger primært på sundhedsfaglige og pædagogiske institutioner.