SPEAKERSlounge

Træf bedre beslutninger med mindfulness

Din hjernes fineste formål er at træffe beslutninger. Men stress og manglende opmærksomhed gør, at mange bliver dårligere og dårligere til at være til stede og opleve deres eget liv i en verden i fuld fart. Det giver mistrivsel. Men mental trivsel og sundhed kan trænes.

Mental træning fjerner ikke stress, men kan styrke vores evne til at håndtere det, der sker, på en mere opmærksom, nærværende og hensigtsmæssig måde. Altså at træffe bedre beslutninger for os selv og andre. Forskning viser, at hvis vi træner mental sundhed sammen med andre, er det endnu lettere at styrke samarbejdet, trivslen og præstationerne - også på arbejdspladsen. Charlotte Norby er aut. psykolog. Camilla Marcinkowski er uddannet yogalærer og mindfulness-baseret stress reduktion, eller MBSR, lærer ved Aarhus Universitet og Brown University.

SPEAKERSlounge er ikke blot en formidler af foredrag mellem dig som kunde og foredragsholderen. Hos os guider vi dig på vej, så du sikre, at den nye viden, inspiration og læring lever videre på din arbejdsplads efter foredraget. Vi er med dig hele vejen både før, under og efter foredraget.