Core Energy

Træk vejret sammen og hver for sig

Træk vejret sammen og hver for sig En direkte vej til hjernepauser, indre ro, bedre møder og søvn Vi trækker vejret mindst 17.000 gange i døgnet og hvert åndedræt har indvirkning på hvordan vi har det, både her og nu og på længere sigt. At trække vejret, på en nærende måde, er dog sjældent bare lige og særligt ikke hvis der er fart på arbejdsdagen.

DET FÅR I
En workshop hvor vi sætter oplevelser med krop og åndedræt i centrum for læring. Krydre med korte oplæg om åndedrættet, krop og kapacitet. Når vi aktiverer kroppen bevidst i læringsprocesser styrkes den psykologiske tryghed i gruppen. Endvidere bygges der bro til praksis og de KONKRETE GREB vi træner, bliver efterfølgende nemmere at tage i brug i praksis.

FØR WORKSHOPPEN
Ca en uge før, får I en lille åndedrætsøvelse, der forbereder jer på det vi skal lave.

PÅ WORKSHOPPNE
- Teori om og ikke mindst, oplevelse af hvordan åndedrættet påvirker egen velbefindende, relationen, hjernekapacitet.
- Træning af det naturlige åndedræt - foregår primært liggende.
- Brug af det naturlige åndedræt i hverdagen, i møder, ved søvnproblemer.


EFTER WORKSHOPPEN
- I får beskrivelse af de vigtigste øvelser.
- Guidede hjernepauser på lyd
- Mulighed for tilkøb af online supervision

OBS! Workshoppen er på mindst 2 timer (10.000 kr + moms) og kan mod merbetaling forlænges.

 

En workshop hvor vi sætter oplevelser med krop og åndedræt i centrum for læring. Krydre med korte oplæg om åndedrættet, krop og kapacitet. Når vi aktiverer kroppen bevidst i læringsprocesser styrkes den psykologiske tryghed i en gruppe og der bygges der bro til praksis og de KONKRETE GREB vi træner, bliver efterfølgende nemmere at tage i brug i praksis. I går fra workshoppen med konkrete greb lige til at tage i brug i hverdagen.