INDKOM APS

Udvikling af teamet ved brug af personprofiler

Hvordan bliver vores samarbejde endnu bedre?

Vi som personer er forskellige. Formår vi at udnytte diversiteten konstruktivt, bliver 1 + 1 = 3. Formår vi ikke at udnytte den konstruktivt, så giver det et dårligt arbejdsklima og irritation.

I denne workshop tager vi udgangspunkt i personprofiler, og hvordan den viden, vi kan få om hinanden, kan bruges positivt i samarbejdet.

Hvilke styrker og udfordringer har I som team? Med udgangspunkt i jeres styrker (samtidig med at vi er opmærksomme på jeres udfordringer) udarbejder vi sammen en plan for, hvordan I kan arbejde endnu bedre sammen.

Metoden er korte oplæg, opgaver med refleksion og dialog samt aftaler om konkrete handlinger.

Udbytte
1.Forbedret samarbejde og kommunikation, der øger arbejdsglæden og produktiviteten.
2.Forbedret forståelse for hinandens arbejdsstil og adfærdsmønstre
3. Styrket læring og udvikling gennem videndeling og feedback – hvilket betyder, at teamets potentiale udnyttes endnu bedre

Om os
INDKOM er et konsulenthus, som arbejder med forretningsudvikling i øjenhøjde. Vi har stor erfaring indenfor blandt andet ledelsesudvikling, organisationer/kultur samt teamudvikling. Hos INDKOM har vi fokus på at dele ud af viden med det formål at give virksomheder de rigtige redskaber til at skabe trygge og effektive arbejdspladser gennem den gode dialog.