Hybjerghus Optimering

UNDGÅ STRESS MED PERSONLIG EFFEKTIVITET

På denne dagsworkshop a 7 timer får du værktøjer og teknikker samt det rette mindset til at arbejde med Personlig Effektivitet, sådan at du når meget mere, sparer tid og kommer lettere gennem arbejdsdagen.

Personlig Effektivitet er en brugbar og særdeles effektiv tilgang til at undgå stress, og workshoppen er centreret om de mentale fordele ved at lære at blive mere effektiv, lære at planlægge, prioritere og mindske overspringshandlinger. Alle sammen elementer, der bidrager til, at du IKKE bliver overbelastet og stresset. Sig nej tak til stress med Personlig Effektivitet.

Som deltager på workshoppen vil du gå hjem med en større forståelse for, hvordan Personlig Effektivitet kan bidrage til at reducere stress. Du vil have værktøjskassen fyldt op med brugbare og anvendelige værktøjer til at få overblik og overskud, til hvordan du let kan planlægge og prioritere dine opgaver, hvordan du undgår overspringshandlinger, undgår afbrydelser og skaber orden i og omkring dig. Du får viden om de 3 forudsætninger for at blive Personlig Effektiv, og bliver introduceret til det effektive mindset. Du vil efter workshoppen have forudsætningerne for at reducere stress i dit liv.