One Decision

Væredygtighed er godt for ALLE!

Stress, sygdom og udbrændthed er desværre ikke et ukendt fænomen på danske arbejdspladser, og det kalder på en forandring både i virksomheden og hos det enkelte menneske.

Vi må sætte tempoet ned, ændre prioriteter, afskaffe egodrevne miljøer og flytte blikket fra ydre forventninger til indre ønsker. Vi må insistere på organisationer, hvor der er plads til hele mennesker, og hvor det mærkbare og målbare går hånd i hånd.

Væredygtige organisationer skaber bæredygtige resultater, og i sit foredrag kommer Lars med bud på, hvad der skal til - godt krydret med anekdoter fra sit eget virke.

Tidligere direktør i blandt andet Aller Media Lars Sander Matjeka har selv måtte sande vigtigheden af, at turde mærke efter, og dermed også erkende, at vi skal finde vores egen balance i hverdagen. Ingen kan det hele, og alle har brug for balance, hvis korthuset ikke skal vælte. Lars inspirerer til, hvordan den enkelte skal blive opmærksom og forstå vigtigheden af prioritering. Hans oplæg er relevant for alle, hvad enten man er leder eller medarbejder.

Lars er en levende oplægsholder, som meget gerne har dialog med deltagerne. Foredraget varer 45 min. - og spørgsmål er velkomne.