Mindful at Work

Vejen til et bæredygtigt arbejdsliv

Kom med til 1 times all-inclusive foredrag der giver inspiration til, hvordan mindfulness kan skabe mere ro, fokus og nærvær i en travl arbejdsdag.

Foredraget kommer omkring forskningen bag mindfulness og hvordan mindfulness hjælper medarbejdere til et arbejdsliv med mere arbejdsglæde og mindre stress.
Foredraget veksler mellem teori, gode snakke om mental sundhed og så laver vi selvfølgelig mindfulnessøvelser undervejs, så I mærker virkningen på egen krop.

Foredraget er første skridt på vejen til et bæredygtigt arbejdsliv. Men det slutter ikke her. I får nemlig en ”goodie bag” med hjem. I den finder I:

1) Mindful at Work’s web-app med mindfulnessøvelser, så I kan øve videre på egen hånd
2) Invitation til Hjernepauser. Det er 10 minutters online mindfulness på Teams, hvor I kan træne sammen med mig hver uge
3) En optaget og forkortet version af foredraget til jeres Intranet, hvis nogen misser foredraget på dagen.

”Vi havde, i forbindelse med Danmarks Mentale Sundhedsdag 2022, inviteret Helle til at holde et foredrag med både formidling af og øvelser i mindfulness – som en vej til mere arbejdsglæde og mindre stress. Hensigten var at øge fokus på mental sundhed i arbejdslivet med afsæt i forskningsbaseret viden. Vi oplevede et nærværende rum med gode og praksisnære øvelser, hvor deltagerne fik konkrete værktøjer til hvordan de kan arbejde med og være bidragsydere til mental sundhed i hverdagen på arbejdspladsen. Helle indfriede alle forventninger og det summer nu bredt rundt i organisationen” Marie Møldrup – HR Konsulent – Horsens Kommune