Karlshøj & Co

Verden er forandret nu - Hvad med jer?

Aktiv workshop for jer der allerede arbejder med forandringer i jeres virksomhed, og som har brug for nye metoder til at “få det sidste med”. Gennem æstetiske processer, kreative værktøjer, leg og dialog, går vi sammen et spadestik dybere i jeres forandringsprocesser.

Når verden kalder på forandringer, så følger vi med på arbejdspladsen - eller gør vi? Nogle gange kommer de globale forandringerne bag på os, og det kan være svært at håndtere store forandringer på kort tid i en organisation. På denne workshop tager vi fat på det der fylder hos jer. Vi undersøger, spejler og arbejder med de forandringer i står med lige nu. Gennem æstetiske processer, kreative værktøjer, leg og dialog, går vi sammen et spadestik dybere i jeres forandringsprocesser.

Denne workshop er rigtig god til jer der allerede arbejder med forandringer i jeres virksomhed, og som har brug for nye metoder til at “få det sidste med”. Workshoppen har især fokus på de menneskelige forandringer i virksomheden, og alle deltagere bliver en aktiv del af workshoppen.

Workshoppen varer 3 timer.

Udbytte af workshoppen: Større mental sundhed Styrket fællesskab i organisationen Øget fokus på kreative og legende metoder Større forandringsparathed.

Der vil altid være et formøde mellem ledelsen og Kristine Karlshøj før afviklingen af en workshop.