ArbejdsglædeMinisteriet - John Harmsen

VERDENS BEDSTE KOLLEGA

“Verdens Bedste Kollega” er på rekord-tid blevet et af Danmarks mest populære koncepter indenfor optimering af arbejdsglæden og trivslen. Det er det fordi, deltagerne får lyst til selv at blive den gode kollega, og fordi det er et rigtig sjovt foredrag.

Ledelsen kan skabe rammerne for at arbejdsglæde er muligt. Men det er altid den enkelte kollega der har ansvaret for egen trivsel. Og som har pligt til at tage medansvar for den fælles trivsel. Rendyrket arbejdsglæde: "Verdens Bedste Kollega" bygger på: Erfaringer, forskning, tests, jeres ønsker til fokus-områder, serveret med masser af humor.

Vi løfter tungt stof op på et let spiseligt niveau, der giver jeres deltagere lysten til at ændre adfærd og gå nye veje. Det er det et foredrag skal kunne, og det får I her. Alt sammen præsenteret med MASSER af HUMOR!

I får gratis materiale, der gør det let for jer, at arbejde videre med jeres arbejdsglæde efter foredraget Læs om foredraget her: https://johnharmsen.dk/foredrag-om-arbejdsglaede/ John Harmsen er desuden forfatter af bestseller-bogen “Verdens Bedste Kollega”

John Harmsen fra ArbejdsglædeMinisteriet har 19 års erfaring med at tale til alle personalegrupper og typer. Johns budskaber leveres på en letforståelig måde, med nemme værktøjer og masser af gode grin. Her får I et foredrag I vil huske lang tid efter, og deltagerne bliver motiveret til at kigge på egen adfærd.