Foredrag

Foredrag er en nem måde at lære om mental sundhed på. Foredragsholderen kan bl.a. være en arbejdsmiljøkonsulent, en erhvervspsykolog, en stresscoach eller en erfaringsperson. Det kan også være en ekspert fra et fagforbund eller en arbejdsgiverorganisation.

kk partner 2.png

En foredragsholder kan være god til at fortælle jer om mental sundhed i arbejdslivet. Foredragsholderen kan bl.a. være en arbejdsmiljøkonsulent, en erhvervspsykolog, en stresscoach eller en erfaringsperson. Det kan også være en ekspert fra et fagforbund eller en arbejdsgiverorganisation.

Temaet er meget frit, men indhold kan f.eks. være: 

  • Hvordan kan vi sætte fokus på arbejdsglæden?
  • Hvad betyder et godt samarbejde for den mentale sundhed - og hvordan skaber vi det?
  • Hvad gør jeg som kollega, hvis jeg er bekymret for min kollegas trivsel?

Hvad skal I gøre

Kontakt en foredragsholder og forklar, hvad I gerne vil blive klogere på. Det kan være helt grundlæggende eller noget mere avanceret. De fleste foredragsholdere kan tilpasse deres foredrag, så det passer til jeres ønsker. I kan få inspiration fra arrangementer sidste år og til udbydere, I kan bruge, I menuen til højre. 

Hvem er det egnet til

Et foredrag er godt til jer, der gerne vil vide mere om mental sundhed i arbejdslivet, men primært ved at lytte til nogen, der ved noget om det – og som man kan spørge lidt ind til.

Økonomi

Der kan bl.a. søges støtte til udgifter til foredragsholdere, teknisk udstyr, transport, forplejning og andre omkostninger ved at arrangere foredraget.

Kontakt

Der er mange foredragsholdere, der kan fortælle om mental sundhed i arbejdslivet. Vi har samlet en række muligheder her. I må selvfølgelig gerne vælge en udbyder, der ikke står på listen.