Eksempler på ansøgere

Se eksempler på events og ansøgere til Danmarks Mentale Sundhedsdag i 2019.

Se video fra to events på Danmarks Mentale Sundhedsdag

Aviatec i Nørresundby og Agilent Technologies i Glostrup er to meget forskellige virksomheder - men de to arbejdspladser har det tilfælles, at de begge arrangerede et event på Danmarks Mentale Sundhedsdag 2019. Se hvad de fandt på i videoen herunder. 

 

Børnehave og skole søger støtte til erhvervscoach, yoga og hyggeaften

HUSET Gummerup i Assens Kommune oplevede, at medarbejdere havde travlt. Derfor fik de støtte til et event, der skulle gøre dem klogere på, hvordan de blev bedre til at passe på sig selv og hinanden i arbejdslivet. 

I videoen fortæller lederen af HUSET Gummerup, om deres ansøgning til et event med en stresscoach efterfulgt af en yogatime og derefter fælles aftensmad og en tur i biografen.

Eventet fik støtte fra Danmarks Mentale Sundhedsdag, da formålet var at skabe ny viden og fælles sociale oplevelser.

Ammega søger støtte til event, der forbereder medarbejderne på IT-forandringer

På Ammega i Vejle skulle der i efteråret 2019 ske en række forandringer af IT og arbejdsgange. Det er noget, der ofte stresser en virksomheds medarbejdere. For at gøre forandringerne så lette som muligt for medarbejderne, søgte Ammega, der med brandet Ammeraal Beltech, er kendt for at producere transportbånd, om støtte til temamøder med fokus på forandringer i arbejdsdagen og deres påvirkning af det psykiske arbejdsmiljø. 

Eventet havde til formål at gøre medarbejdere og udvalgte nøglepersoner klogere på, hvordan det psykiske arbejdsmiljø bliver påvirket af nye IT-løsninger og arbejdsgange. Eventet fik støtte fra Danmarks Mentale Sundhedsdag, da det var fagligt meget relevant.