Få inspiration til udbydere

Herunder kan I få inspiration til, hvilke udbydere I kan benytte, hvis I vil holde en udflugt om mental sundhed på jeres arbejdsplads. Hver udbyder beskriver dét, de kan tilbyde i forhold til temaet.

  • Arbejdsflow.dk

    Naturens storrumskontor

    Alle samtaler ændrer sig rundt et bål. Alle går glade og lettede ud af en skov.

    Vi glemmer det ofte til daglig; At bruge alle de gratis konferencelokaler og møderum, som naturen stiller til rådighed.

    Dette er en unik mulighed for at tage dit team eller din afdeling ud af de vante rammer og få arbejdet de problemstillinger igennem, som står i vejen for de resultater, I jagter – måske har jagtet længe.

    Pris: 10.000 kr. plus transport

    The land of no stress

    Grib denne unikke mulighed for at sætte fokus på hvordan du skaber et bæredygtigt arbejdsliv over 2-4 dage i storslået, uspoleret natur på Færøerne.

    Allerede ved første åndedrag vil du kunne mærke, at her er noget anderledes.

    Luften, tempoet, naturen. Som at tage al travlhed ud af krop og sind.  

    Disse workshops foregår på Færøerne over 2-4 dage, hvor naturoplevelser danner rammer for workshops om arbejdsflow og det bæredygtige arbejdsliv. Især velegnet til ledergrupper.

    Vi sammensætter programmet med udgangspunkt i jeres behov. Kontakt os for at høre nærmere.

    Priser fra 2.500 kr./dag pr. person ekskl. overnatning og transport.

    Alle priser er ex. moms.

    Om Arbejdsflow.dk

    Fra gode intentioner til reel handling

    Vi hjælper dig med at skabe de bedste betingelser for trivsel og et bæredygtigt arbejdsliv – både for dig og for dine medarbejdere.

    Det gør vi ved at give dig enkle, konkrete værktøjer, du kan bruge i hverdagen til at genskabe flow, skabe engagement og øge den naturlige lyst til at tage ansvar.

    Vi har en mission om at hjælpe mennesker og organisationer med at skabe et bæredygtigt arbejdsliv for så mange som muligt. 

    Du kan få gavn af de mere end 15 års erfaring vi hver især har med undervisning og rådgivning af ledere og medarbejdere: 

    Anja Vintov er FLOW Specialist, forfatter til bøgerne om Hverdagsmod. ‘Flyt dig lidt – små skridt store forandringer (Gads Forlag) og e-bogen Kuren mod frygt (www.kurenmodfrygt.dk)  –  Stifter af FLOW Specialist Uddannelsen, ekstern underviser for bl.a. Lehman & Partners. Anja har drevet egen virksomhed i 20 år og har baggrund i IT / Salgsledelse.

    Selma Kjærbo Hansen er FLOW Specialist, MediYoga- og Mindfulness lærer og ejer af Menna Mind Business. Selma er uddannet MA i virksomhedskommunikation, BA i erhvervsøkonomi og sprog og har arbejdet med HR og kommunikation hos både globale og nationale koncerner, i dag som HR Manager hos Head Energy.

    Kontakt:

    www.arbejdsflow.dk

    Anja Vintov
    Mobil:  (+45) 20 63 74 90
    E-mail: anja@arbejdsflow.dk

    Selma Kjærbo Hansen
    Mobil: (+45) 30 72 08 98
    E-mail: selma@arbejdsflow.dk

  • Center for Psykisk Sundhedsfremme

    Center for Psykisk Sundhedsfremme

    I Center for Psykisk Sundhedsfremme udvikler og kvalitetssikrer vi forskningsbaserede indsatser til bl.a. forebyggelse af stress. Vi har højeste faglige niveau og vores undervisere tæller nogle af landets førende eksperter inden for arbejdsmiljø- og stressområdet. Vi har selvfølgelig også erfaring med processer og undervisning, så det bliver ikke kedeligt J 

    1. Ud i naturen – en kilde til nærvær, kreativitet mm.

    Vi mennesker trives ved at være i gang med noget vi brænder for. Samtidig må vi have øje for at skabe betingelser for balance og ro midt i aktiviteten.

    På denne udflugt kan vi finde inspiration til, hvordan naturen både kan fremme nærvær og ro, og samtidig åbne for kreativitet og for oplevelsen af styrke og glæde.

    Udflugten kan være oplevelsesorienteret eller have et specifikt mål , som fx at træne, hvordan vi holder pauser i løbet af dagen, så vi kan lade op og skabe mere overskud.

    Vi tager sammen ud i naturen, ud i en skov, park, sø eller et andet grønt område og ind i nærvær og inspiration. Vi undersøger nærvær gennem meditative øvelser, der let kan integreres i hverdagen. Naturen støtter os her ved at stimulere sanserne direkte.

    Udflugten tilrettelægges ud fra jeres behov som en blanding af undervisning, dialog og praktiske øvelser.

    Kontakt: Dorthe Djernis, PhD i naturbaseret mindfulness, organisationspsykolog og MBSR lærer fra USA.  Leder af naturbaserede indsatser i Center for Psykisk Sundhedsfremme E-mail: dorthe.djernis@cfps.dk tlf: 7353 3077

     

    1. Udviklingstiltag i arbejdsgruppen – ude i naturen

    Forskning viser, at vores kreativitet stimuleres ude i naturen. Vi ser lettere nye perspektiver og har mere overskud til at se verden med andres øjne. Samtidig finder vi oftere glæde og ro, og det sociale klima er bedre, når naturen danner ramme.

    Alt dette trækker vi på, når vi tager ud et smukt sted i naturen, og arbejder med en udfordring, I står med i øjeblikket. Gerne åbne problemstilliner, som fx ledergruppens overvejelser om nye strategier, idéer til nye tiltag i arbejdsgruppen, drøftelse af kundernes oplevelse af virksomheden mv.

    På denne udflugt vil underviseren sammen med naturen som ramme kvalificere processen, og supplere med meditative øvelser, hvor naturen støtter nærværet ved at stimulere sanserne direkte.

    Udflugten tilrettelægges ud fra jeres behov som en blanding af faglige input, proces, dialog og praktiske øvelser.

    Kontakt:

    Dorthe Djernis, PhD i naturbaseret mindfulness, organisationspsykolog, mindfulness lærer fra USA, og leder af naturbaserede indsatser i Center for Psykisk Sundhedsfremme E-mail: dorthe.djernis@cfps.dk, tlf: 7353 3077

    Janne Skakon, Ph.d. Erhvervspsykolog. E-mail: janne.skakon@cfps.dk tlf. 2298 3737

  • Center for Fokus

    Vi kan tilbyde en dag med naturen som særlig ramme for virksomhedens fokus på mental sundhed, stressforebyggelse og kultur. Udflugten tilrettelægges med virksomheden, og kan kombinere temaer eller emner, som virksomheden ønsker at arbejde med sammen med naturbaserede sanseoplevelser og mulighed for at finde inspiration og ro i naturens smukke lokale. Center For Fokus kan også afholde en dag med skoven som wellness – og træningscenter med øvelser, der lader op, giver ro og mere overskud, og som den enkelte kan bruge efterfølgende.

    Kontakt: 

    Lisa Klint | email lisa@center-for-fokus.dk | tlf 50474100 | center-for-fokus.dk