Anne-Kathrine Kjær Christensen - Værktøjer til at forbedre mental styrke og sundhed

Værktøjer til at forbedre mental styrke og sundhed. Empower medarbejdere og ledere til at reducere stress og forbedre den mentale styrke og sundhed.

Tema
Stress Arbejdsglæde Sygefravær
Type
Foredrag

Anne-Kathrine har tidligere haft en karriere i blandt andet telebranchen og levet et travlt liv både som fastansat og senere som konsulent. Hun har levet mange år med hurtige vejrtrækninger, et overaktiveret nervesystem og med stor mangel på rigtige pauser. Hun har været stresssygemeldt og endte med at forlade arbejdet for senere at reproducere den samme adfærd igen senere. Med hjælp fra to psykoterapeuter, et ophold i det buddhistiske Plum Village, breathwork facilitator træning og hendes adfærdsdesignekspertise har hun nu værktøjerne til at ændre ikke kun egen adfærd, men også til at facilitere workshops til at hjælpe medarbejdere og ledere til at ændre adfærd - og reducere stress samt forbedre den mentale styrke og sundhed.

Foredraget giver dig:
• Værktøjer til at reducere stress med det samme og forbedre den mentale styrke og sundhed
• Indsigt i nervesystemet og energi på arbejdspladsen.
• Fortællinger fra Annes egen erfaring med stress og adskillige års mavesmerter, lægerne ikke kunne hjælpe med - og som hun ikke længere oplever med hjælp fra værktøjerne

Du får svar på følgende:
• Hvordan kan energien på arbejdspladsen forbedres (uden at ty til kaffe, energidrikke og kage), så medarbejdere og ledere bliver mere produktive, energifyldte, empatiske, kreative og modige?
• Hvordan kan åndedrætsarbejde integreres på arbejdspladsen og styrke den mentale sundhed?
• Hvordan kan medarbejdere og ledere blive bedre til at tale om det der er svært og træffe bedre beslutninger?
Hvordan kan adfærdsdesign hjælpe i at styrke den mentale sundhed?