LIVSGLAEDE - Arbejdsglæde og trivsel er noget vi skaber sammen.

Livsglaede tilbyder inspirerende og energifyldte oplæg, workshops og kursusforløb om arbejdsglæde og glæde som ledelsesredskab, med fokus på at "vi er hinandens arbejdsmiljø", og at trivsel og arbejdsglæde er noget, vi skaber sammen. Deres indgangsvinkel er, at den enkelte medarbejder er i stand til at tage ansvar og lederskab for egen arbejdsglæde og livsbalance, og ligeledes har stor indflydelse på sine kollegaers arbejdsglæde, med den stemning man bringer med sig på arbejde. For stemning smitter, både den positive og negative.

Tema
Stress Arbejdsglæde Sygefravær
Type
Workshop

En halvdags workshop med tid til at skabe fælles refleksion og øvelser.

Med positiv energi sættes der fokus på, hvad der skaber arbejdsglæde, at arbejdsglæde er et fælles ansvar og noget medarbejdere skaber sammen, vigtigheden af kollegaskabet, og hvordan man kan tage lederskab for sin egen arbejdsglæde og livsbalance.

Et hovedfokus vil være på det personlige lederskab for egen trivsel, men også på det ansvar som den enkelte medarbejder har for kollegaers arbejdsglæde og stemningen på arbejdspladsen.

LIVSGLAEDE er etableret af Helle Kjær og Tina Seirup Nielsen med en fælles passion for at sætte glæde på dagsordenen, og for at videregive konkrete værktøjer til at skabe mere glæde og overskud i både privatlivet og arbejdslivet. De har begge sagt deres mangeårige lederjobs op, for at gøre netop dette. Deres undervisning er baseret på psykologisk teori og forskning, samt deres egen lange erfaring med personaleledelse.

Helle er Autoriseret Psykolog, tidligere Centerleder for Blå Kors behandlingscenter og mangeårig personaleleder, samt forfatter og Tina har arbejdet mange år som Chief of Staff i ECCO Sko, indtil hun under Corona sagde sit job op for at forfølge sine drømme om at starte på kunstskole og starte denne virksomhed.