Skab og fasthold Mental Sundhed med inspiration fra Metakognitiv Terapi

Skab, frem og vedligehold jeres Mentale Sundhed med inspiration fra den Metakognitive Terapi - som workshop eller som foredrag. Workshoppen vil typisk være 3-4 timer og med mulighed for, at tage et mere specifikt udgangspunkt i netop jeres hverdag og arbejdsplads.

Tema
Stress Arbejdsglæde Sygefravær
Type
Foredrag Workshop

Workshoppen indeholder både en introduktion til den Metakognitive Terapi som metode, øvelser og små konkrete redskaber I kan tage med ud og implementere i jeres liv lige efter workshoppen. Det betyder også, at hver enkelt deltager kan bruge workshoppen til at skabe mere mental trivsel i eget liv og samtidigt kan I som arbejdsplads inspireres af metodens indgange til at skabe og ikke mindst vedligeholde mental sundhed på arbejdspladsen.

Gruppestørrelse anbefales omkring 5-20 personer, for at sikre et optimalt udbytte af dagen.

Metakognitiv Terapi er en populær og evidensbaseret metode, og er særdeles effektiv i forhold til Stress, angst og depression, hvilket forskningen også viser. Metoden er ikke kun effektiv på den korte bane, men også på den lange, hvilket er en klar fordel.
Metoden har også vist sig effektiv i forhold til tankemylder, lavt selvværd, bekymringstanker der fylder alt for meget og hvordan vi kan navigere i et oplevet pres på fx. arbejdspladsen.

Berit Kafton Simonsen er en veluddannet fagperson indenfor særligt humaniora og har mange års erfaring som udviklingskonsulent og supervisor i virksomheder/ organisationer, herunder afholdelse af workshops. Dette til deltagernes store tilfredshed. Den Metakognitive rejse rummer allerede nu over 150 timers klinisk erfaring med såvel individuel terapi og gruppesessioner.

Ved spørgsmål kontakt mig gerne på bks@beritkafton.dk eller 24249154 - se også mere på beritkafton.dk

Minimere særligt stress relateret sygefravær, kan virke stress forebyggende, et fællessprog for en helt konkret metode og tilgang til mental sundhed og ikke mindst et nyt og effektivt perspektiv på hvordan vi også kan skabe mental sundhed i et mentalt perspektiv.