Foredragsholder Torben Wiese

104 - og glad til det sidste!

De fleste af os ved godt hvad der er sundt og usundt. Imidlertid kan det være svært, at finde både energi og motivation, bevare viljestyrken og nå sine mål alene. Samtidigt bruger vi det meste af vores vågne tid på arbejdet og vi kan spørge os selv om vi er bedre til, at holde sundheden på arbejdet end hjemme - eller omvendt? og om vi gør hinanden sunde på arbejdet eller det modsatte - og om hvad vi overhovedet skal med al den sundhed?

Torben Wiese har selv det mål, at han gerne vil blive "104 år - og være glad til det sidste". Han fortæller inspirerende, morsomt og personligt om dette mål. Han fortæller også om, at undgå skranteår, om hvordan han selv gør ting i sit liv for at holde sig sund og så fortæller han om hvilken betydning ens kolleger, venner og familie kan have på ens sundhed både nu og på sigt og om at gå gladere fra arbejde end da man mødte op.

I får en fælles holdning til vigtigheden af mental sundhed og Torben introducerer også værktøjer til, at reducere stress, bruge tiden godt, øge nærværet og til hvordan I bryder vanen og når jeres mål.