Mind the Busy Mind

Awakening Joy Workshop

Kultivering af Glæde og Velvære ved brug af Mindfulness og Compassion - en dag med fokus på stressreduktion, velvære, ro og glæde.

Fra forskning ved vi, at hjernen er plastisk og foranderlig. Vi ved, at vi kan træne hjernen i at tage de gode øjeblikke ind, i at finde ro samt i at forholde os bedre til os selv i udfordrende og stressende situationer. Vi ved også, at det øger vores velvære! ​

Vi danner nemlig netværk i hjernen alt efter, hvad vi praktiserer. Når vi bekymrer os, bliver vi "bedre" til at bekymre os. Når vi slår os selv oven i hovedet, bliver vi "bedre" til dette. Hvorimod når vi øver os i at dvæle ved de behagelige øjeblikke i livet og er på udkig efter det gode omkring os; i omverden, i folk, ja, så bliver vi bedre til dette. '

Alt i alt en dag med fokus på at vække glæden, reducere stress samt i at udøve venlighed (overfor sig selv og andre) i udfordrende situationen.

På denne workshop hjælper du dine medarbejdere med at finde ro og få øje på det gode i verden omkring dem. Samt med at forholde sig mere venligt til sig selv i udfordrende situationer. Forskning viser, at dette har en tydelig stressreducerende effekt. Du og dine medarbejdere bliver introduceret til værktøjer, man kan anvende, når man møder udfordringer og er stresset. Dagen vil indholde foredrag, øvelser og meditationer, der kan hjælpe dine medarbejdere med at opdyrke mere glæde, velvære og ro i hverdagen - og på arbejdspladsen.