Kongruens

Den daglige mentale sundhed – fra ord til handling

Mange medarbejdere er tidligere blevet inspireret og introduceret til gode værktøjer indenfor mental sundhed. Vi vil søge ny inspiration, men også genbesøge værktøjskassen.

Mange medarbejdere er tidligere blevet inspireret og introduceret til gode værktøjer indenfor mental sundhed. Det kan være svært at få omsat de gode ideer og intentioner med at tage ansvar for sin mentale sundhed i reel handling. Vi vil søge ny inspiration, men også genbesøge værktøjskassen med ambitionen om, at endnu flere af de gode sunde vaner bliver integreret i hverdagen, så dagen bliver Gaven, der bliver ved med at give.

Konkret foregår det ude i naturen, hvor vi fysisk går en proces igennem, og deltagerne individuelt, i grupper og samlet arbejder med, hvad der skal til for at omsætte gode intentioner til handling i en travl hverdag. Det kan være ganske små forskelle i handling, som giver en stor effekt. Processen gennemføres delvist i stilhed med stor inspiration fra bevægelsen i Otto Scharmers Teori U, hvor presencing er helt central.

Der vil være forskellige øvelser og opgaver samt gode grin undervejs, mens vi nyder naturen og de smukke omgivelser, vi vælger at være i.

 

Det får I ud af arrangementet

At medarbejderne får genopfrisket og ny inspiration til sunde vaner og forpligter sig selv og fællesskabet på at indføre små, realistiske handlinger til fremme af den mentale sundhed i hverdagen.
At det er en sjov, berigende dag, som sætter ind på ”fællesskabskontoen”.