SPEAKERSlounge

Den menneskelige faktor

Hvis du gerne vil have succes, er du nødt til også at have viljen til at opnå den. Det gælder uanset om du er medarbejder eller leder. Løn skal ikke være den eneste motivationsfaktor for at yde dit bedste og slå dine konkurrenter. Der skal meget mere til. Det er altafgørende, at du har et oprigtigt ønske om at spille dit team endnu bedre både som medarbejder og leder. Du skal som individ anerkende, at du også har et ansvar for det endelige resultat.

Med dette foredrag giver Hardeep Dhanjal jeres organisation et wake-up call, der med garanti vil være afsæt til et mærkbart motivationsboost. Hardeep vil med sin smitsomme energi og kraftfulde passion give jer alle en stærk indsprøjtning af motivation, inspiration og livskraft, som vil være en oplevelse, som du sent vil glemme.

SPEAKERSlounge er ikke blot en formidler af foredrag mellem dig som kunde og foredragsholderen. Hos os guider vi dig på vej, så du sikre, at den nye viden, inspiration og læring lever videre på din arbejdsplads efter foredraget. Vi er med dig hele vejen både før, under og efter foredraget.