Sustainable Minds

Et bæredygtigt arbejdsliv med mindfulness og gongmeditation

En times gongmeditation og workshop i Corporate Based Mindfulness Training.

Foredraget starter med en times gongmeditation. Her vil I opleve en dyb indre ro, da lyden fra gongerne er så effektfuld, at kroppen automatisk giver slip på stress og tankemylder.

 

På den efterfølgende workshop bliver I introduceret til Corporate Based Mindfulness Training, som er udviklet i samarbejde mellem mindfulness eksperter og virksomheder, for at være tilpasset arbejdslivet.

Som deltager får du:

• Tips og værktøjer, som kan hjælpe dig med at skabe struktur i din arbejdsdag, så du bliver mere effektiv og du nemmere kan slippe dit arbejde når du har fri.

• Simple værktøjer, som kan bruges til at styrke dit fokus og din opmærksomhed/bevidsthed, så du nemmere kan håndtere hverdagens distraktioner, finde en bedre balance og træffe bedre beslutninger.

• Viden om hvordan mentale strategier som accept og nysgerrighed, kan styrke dit mindset så det er nemmere at navigere i en hektisk hverdag i forandringer og skabe mere balance. I får altså simple og konkrete værktøjer med hjem, som I kan tage i brug med det samme!

Det praktiske

Gongmeditation er en akustisk oplevelse. Vi møder derfor 30 minutter før aftalt starttid, da vi skal bruge lidt tid til at stille instrumenterne op hos jer. Måske har I allerede yogamåtter og tæpper i huset, ellers skal deltagerne selv tage noget at ligge på, og gerne et tæppe for at holde varmen. Meditationen er ikke fysisk krævende. Derfor kan deltagerne møde lige som de er og vi vil efter en kort pause, fortsætte med Kristins spændende og involverende workshop.

Tid: 3- 4 time i alt, afhængig af hvor mange deltagere det er. En times gongmeditation og efterfølgende workshop om mindfulness og mentaltræning, som en accelerator for jeres mentale effektivitet, arbejdsglæde og trivsel.