Få Glæden Med v/ Christina Mai

FÅ GLÆDEN MED v/ Christina Mai

DEN TID, HVOR MAN KUNNE MØDE OP SUR, ER SLUT! Du kan gøre de andre glade, lige så lidt som du kan gå på toilettet for dem. Ledere kan skabe rammer og omstændigheder, men glæden skal vi selv møde op med. Giv hinanden det ansvar tilbage, eller forvent en fremtid, hvor vi får det trælse frem i hinanden.

At finde og kunne skabe sig egen glæde er det 21. århundredes store udfordring. For uden den - hvad er alt det andet, så værd?

JEG ER CHRISTINA MAI
Jeg brænder for, at hjælpe jer med at finde, skabe og forløse glæden, selv der hvor det føles allermest tungt og træls. Fællesskaber har siden tidernes morgen brugt musik og sang til at skabe arbejdsglæde og finde sammen. Men det kræver, at vi hver især møder op og vælger glæden til!

Tag med mig og lad mig vise jer jeres egen rejse gennem fortid, nutid og fremtid. Og lær at bruge glæden til at binde det hele sammen.

FOREDRAG
Få Glæden Med

WORKSHOPS
Fællesdans
Fælleskor
Trendspotting

Alle udbud omhandler arbejdsglæde.
Søger I en konferencier til et større event, kan jeg også bookes til det.

TESTIMONIALS

Det er et kæmpe energiboost og gir max til smile og grine musklen.
SUSANNE EBBESØ
Foredragsholder & facilitator hos Encompass

Et positivt og sjovt referencepunkt for vores gruppe. Det er fedt at grine sammen, det bringer sammen på en fantastisk måde.
ANITA SIIG
Vestjysk Erhvervsnetværk APS & Golden Female Circle

 

FIND GLÆDEN IGENNEM MUSIKKEN Vi har alle noget musik, som tænder en bestemt følelse i os.

Sorg, smerte, depression, skuffelser og stress sætter sig i cellerne. Men sang og musik lukker op, så vi kan give slip og skabe plads til det, der gør os glade. - Pretty cool right!

Sure, trælse opgaver har historisk altid været futtet op med sang og de store game changers i vores arbejdsliv har alle haft en power song! Med sang og musik finder vi sammen, så vi kan give slip på fortiden og skabe fremtiden. - Pretty cool right!

Selv forskningen har påvist, at vi bliver mere lykkelige og at vi forbedrer vores almentilstand, når vi synger og danser sammen i en gruppe. - Pretty cool right!

UANSET OM I ER TIL HEAVY ROCK, DISCO, PUNK ELLER GRAND PRIX, SÅ FINDER VI GLÆDEN SAMMEN IGENNEM MUSIKKEN!