LT Academy

FØLELSER + TANKER = FØLELSESMÆSSIG INTELLIGENS - foredrag

Er du og din virksomhed klar til at udvikle følelsesmæssig intelligens? Verden har ændret sig, og det betyder, at virksomheder er nødt til at tænke i nye og kreative løsninger til at imødekomme de udfordringer, som verden byder på. Desværre er de færreste virksomheder fulgt med.

Virksomheder kan ikke længere kun fokusere på hvordan vi tænker os frem til resultaterne, vi er nødt til at have følelserne og det hele menneske med – har virksomhederne ikke det, så vil det langsomt men sikkert få negativ indflydelse på både arbejdsglæden og virksomhedens resultater.

Spørgsmålet er: Er du og din virksomhed klar til at tage springet og som nogen af de første, vise modet til at investere i fremtiden og udvikle følelsesmæssig intelligens?

Dette foredrag giver jer simple redskaber til, hvordan I allerede fra dagen efter kan begynde at arbejde målrettet på at implementere følelsesmæssig intelligens – med det resultat, at medarbejderne er lettere at fastholde, de kan udfolde deres potentiale, skabe nye kreative løsninger og fremme fællesskabsfølelsen.