Arne Nielsson - YOUANDX A/S

Flere ’hænderne over hovedet dage’

Få opskriften på større arbejdsglæde og flere ’hænderne over hovedet dage’ I dette foredrag får du inspiration, viden og værktøjer til, hvordan arbejdsglæde kan udvikles med få og enkle modeller. Arne Nielsson tror på, at job, familie og fritid hænger sammen, så værdien af at få skabt arbejdsglæde har både indflydelse på produktiviteten, sygefraværet og livsglæden.

Få opskriften på større arbejdsglæde og flere ’hænderne over hovedet dage’ I dette foredrag får du inspiration, viden og værktøjer til, hvordan arbejdsglæde kan udvikles med få og enkle modeller. Arne Nielsson tror på, at job, familie og fritid hænger sammen, så værdien af at få skabt arbejdsglæde har både indflydelse på produktiviteten, sygefraværet og livsglæden. Har man en god dag på jobbet, er der mere overskud til familie og fritid. Arne Nielsson vil i foredraget introducere begrebet “hænderne-over-hovedet-dage”, som er dage, hvor du kommer hjem fra jobbet med overskud og energi. Foredraget tager desuden udgangspunkt i de mekanismer, der styrer og påvirker den menneskelige adfærd, og Arne trækker paralleller fra idrættens verden, hvor det at præstere under pres en specifik dag er forudsætningen for at være succesfuld.

Om Arne Nielsson

Arne Nielsson var den mindste kanoroer, der, på trods af omverdenens manglende tro på hans evne til at få succes, blev den mest succesfulde kanoroer med 10 verdensmesterskaber, 74 danske mesterskaber og 1 olympisk medalje bag sig – et eksempel og bevis på, at det er vores holdninger til os selv og dem, vi er sammen med, der afgør vores resultater. I dag bruger Arne størstedelen af sin tid på at rådgive, undervise og coache virksomheder og individer i dansk erhvervsliv.

Foredraget varer typisk 60-90 minutter og tilpasset altid til den enkelte virksomhed. 

YOUANDX er en af Danmarks største og mest respekterede foredragsbureauer. Vi brænder for at dele inspiration og viden med erhvervslivet. Vi sikrer, at du via vores platform altid har adgang til de bedste foredragsholdere og videns eksperter.