Kenneth Thulesen

Fra Belastet til Balance

DU og din virksomhed, har nu mulighed for, at lade stresscoach Kenneth Thulesen, vise jer, hvordan I som team kan arbejde strategisk med, at gå fra et belastet stadie, til et sted hvor teamet er mere i balance.

I får altså mulighed for, igennem de 8 timer arbejdsdagen strækker sig over, at blive introduceret for viden og værktøjer, I kan bruge i jeres hverdag, der alle er designet til, at være hverdags venlige.

Inden vi mødes til arbejdsdagen, så vil en fra jeres virksomhed og Kenneth mødes, for at forberede den kommende dag, så I i jeres virksomhed, får allermest ud at, at tilbringe 8 timer med Kenneth.

Efter arbejdsdagen mødes I igen med Kenneth for at evaluere dagen og den process, der er sat igang. De spørgsmål der kan være dukket op efter arbejdsdagen, kan blive stillet her og i kan sammen runde arbejdsdagen godt af.

Selve arbejdsdagen vil bestå af indblik i egne og organisatoriske oplevelser af det der skaber belastning på arbejdspladsen. Og i vil blive vist og få lov til at afprøve værktøjer, der hjælper jer både på individuelt, team og organisatorisk niveau.

I vil få indsigter i hvad der skaber belastninger enten hos den enkelte medarbejder, teamet og/eller organisationen. Med denne indsigt, kan i begynde at bruge de værktøjer i også får på arbejdsdagen, så i sammen, ude i jeres hverdag, kan begynde at tale et fælles sprog omring det der belaster jer.

Det fælles sprog, den fælles indsigt og de værktøjer i får med fra arbejdsdagen, danner grobund for den forandringer, i kan gå ud og implementere.

Et arbejde, der er vigtigt for jeres fælles mål om at bliver mindre belastete og komme mere i balance.