Kenneth Thulesen

Fra Belastet til Balance

Fra Belastet til Balance er workshoppen for jer der vil have praktiske værktøjer til, at mindske den daglige mentale belastning.

På workshoppen vil i blive guidet igennem 3 trin og 3 værktøjer, som hjælper jer med, at spotte de belastninger i måske har i virksomheden.

1. Trin går ud på, at vi spotter hvad der belaster i lige netop jeres virksomhed. Vi lader jer komme til, da det er jer der kender jeres virksomhed bedst, og sammen skræller vi det væk, der ikke skal være der, for at nå ind til de reelle belastninger.

2. Trin går ud på, at vi skal se på værktøjer til, at stoppe disse belastninger. Hvad gør du/i helt lavpraktisk i jeres hverdag for, sammen og hver for sig, at mindske og fjerne disse belastninger.

3. Trin går ud på, at give jer konkretet værktøjer til, at mindske jeres følelsesmæssige belastninger igennem mindfulness. I vil lære hvor, hvornår, hvordan og ikke mindst hvorfor. De tre trin vil kunne sætte jer i stand til, at mindske den belastning i oplever på jeres arbejdsplads. Og derfra kan i overveje om i ønsker, at starte et forebyggende arbejde, således i ikke skal opleve for store arbejdsmæssige og følelsesmæssige belastninger igen.

Hos os her hos kenneththulesen ApS går vi op i, at tilpasse vores undervisning den virksomhed vi skal besøge. Det er derfor afgørende for os, at vi lære jer lidt bedre, at kende inden vi kommer på besøg. Derfor er der med i prisen, sat tid af til, at Kenneth kommer på besøg hos jer, hvorfor i må forvente at skulle bruge 45-90 minutter før vores workshop dag sammen med Kenneth. Vi glæder os til, at hjælpe jer.