Sound of Wellness Aps

Gongmeditation for virksomheder

Gongen får hjernebølgerne til at sænke frekvensen. Med den lavere aktivitet, sænkes hjerterytmen og blodtrykket, og man giver slip på stress og smerte.

Gongmeditation giver en dyb indre ro, da lyden er så effektfuld at kroppen automatisk giver slip på stress og tankemylder. Nogle oplever et ekstra skud af inspiration og motivation, mens andre finder løsninger på komplekse problemstillinger. Der er ikke noget hokus pokus ved det, det er rimelig lige til: gongen får hjernebølgerne til at sænke frekvensen. Med den lavere aktivitet, sænkes hjerterytmen og blodtrykket, og man giver slip på stress og smerte. Den afslappede tilstand skaber plads til kreativitet, så de helt vildt gode ideer kan komme frem.

Gongmeditation er en akustisk oplevelse, hvorfor jeg møder 30 minutter før aftalt starttid, da jeg skal bruge tid til at stille det hele op hos jer. Måske har I allerede yogamåtter og tæpper i huset, ellers skal deltagerne selv tage noget at ligge på, og gerne et tæppe for at holde varmen. Meditationen er ikke fysisk krævende. Derfor kan deltagerne møde, lige som de er, og I kan fortsætte med næste punkt på agendaen for jeres sundhedsdag, med fornyet energi, direkte efter meditationen.

Tid: 1 times gongmeditation