MoveMentors

Har vi stress? Hvad gør vi?

En workshop for mellemledere.

WORKSHOPPEN er for mellemledere, og kan give jer en pause i hverdagens ledelsesopgaver og fokusere på hvad I kan gøre, og hvordan I gør det, når I spotter stress-signaler hos jeres medarbejdere. Workshoppen er en kombination af information, øvelser, sparring og vejledning ift. stress-signaler hos medarbejdere. I vil også blive præsenteret for små pauseøvelser i form af korte meditationer.

MÅLGRUPPE:
Mellemledere som har medarbejderansvar, og som gerne vil lidt tættere på at håndtere stress-signaler hos medarbejderne. Hvordan ser jeg det? Hvordan spørger jeg ind til det? Hvordan håndterer jeg en medarbejder der sygemelder sig med stress? Herudover vil der også være små øvelser til jer selv for at øge jeres indblik I jeres egne stress-signaler. Og, herudover små øvelser samt meditation. Vi tilbyder at gennemgå en konkret case med jer og give jer sparring til håndtering af denne.

Workshoppen har ikke fokus på det personalejuridiske omkring sygemeldinger grundet stress.

ANTAL DELTAGERE:
Max 6 deltagere grundet tid til refleksioner, sparring og vejledning

VI ARBEJDER MED:
- Hvad er stress?
- Typer af stress-signaler
- Fysiske og psykiske konsekvenser af stress
- Hvordan spotter jeg stress hos mine medarbejdere?
- Øvelser ift. prioritering og egen energikonto
- 2 min. udfordring - Meditationer
- Sparring på en case fra jer selv - Mulighed for at sparre med hinanden undervejs
- Råd og vejledning fra psykolog og trivselskonsulent

DATOER FOR WORKSHOP:
Der er mulighed for at søge om at få en workshop i løbet af uge 41 – efter aftale.

GEOGRAFISK OMRÅDE:
Vores geografiske område er målrettet Nordjylland. Skulle I ikke være fra Nordjylland, så kontakt os meget gerne for en evt. løsning og aftale alligevel.

VARIGHED OG PRIS:
Workshoppen er kl. 10.00 – kl. 14.30 og koster 9.995,00 + moms.

LOKATION OG FORPLEJNING:
Virksomheden står for at stille lokaler, kaffe, the og frokost til rådighed.

KONTAKT:
Aut. Psykolog Vera Møller Paulin Poulsen på tlf. nr. 4246 0003 eller mail: vera@movementors.dk Trivselskonsulent Malene Engelbrechtsen på tlf. nr. 4246 0057 eller mail: malene@movementors.dk eller søg direkte om workshoppen til Danmarks Mentale Sundhedsdag. Se mere på www.vellivforeningen.dk og https://www.danmarksmentalesundhedsdag.dk/

MoveMentors har base i Brønderslev med et tværfagligt team som har mange års erfaring med arbejdet omkring beskæftigelse, menneskers trivsel og stressvejledning. Se mere på www.Movementors.dk