Y-Consult

Hvad kan vi lære af de bedste holdspillere fra sportens verden?

Vi ved, at mentalt overskud er vigtigt for sportsmennesker for, at de kan lykkedes bedre individuelt som holdspiller, for at opnå de ønskede mål og resultater. Energibevidsthed, træning og vedholdenhed er nogle af de centrale nøgler, som de sætter i spil.

Vi ved også at sunde medarbejdere, der trives og har et mentalt overskud, tager initiativer, arbejder godt sammen, inspirerer og har færre sygedage. Det hele starter i hovedet.

I mit koncept ”Dit mentale fitnesscenter” indgår de elementer som virker i sportens verden og i arbejdslivet generelt. Fokus er på det hele menneske og særligt på de mentale ”hjertemuskler” som fx handler om mod, selvtillid, selvværd, modstand. Ligesom mange af os træner vores krop og lærer systematisk at bruge vores hjerne (mindset), så kan vi lærer metoder til at træne vores ”hjertemuskler”. Gennem vedholdende træning opnår vi bedre balance mellem hjerte, hjerne og kroppen.

Sammen sætter vi fokus på det, som I er optaget af, som skal styrke den mentale sundhed hos jer, sætter træningen i gang og arbejder sammen om at skabe energibevidsthed. I vil som ledere og medarbejdere kommer fra hjernen, ned i hjertet og kroppen og får metoder til at kalibrere et sundere fremtids-jeg. Herunder lægge grundstenene til at skabe en mere energibevidst kultur og et mentalt overskud, som styrker dit nærvær og initiativ når du arbejder for og sammen med mennesker.
I vil som ledere og medarbejdere komme fra hjernen, ned i hjertet og kroppen og får metoder til at kalibrere et sundere fremtids-jeg. Herunder lægge grundstenene til at skabe en mere energibevidst kultur og et mentalt overskud, som styrker dit nærvær og initiativ når du arbejder for og sammen med mennesker.