Torben Lorentsen/Passion360

Hvordan er DIN personlighed en styrke for succes i erhvervslivet?

…hedder foredraget, der giver dig indsigter i hvordan din personlighed og passion har indflydelse på samarbejdet i dit team eller på din virksomhed.

Samarbejde handler om, at vi alle bruger vores kompetencer og personlighed på en passioneret og positiv måde i hverdagen.

Det er vores personlighed og passion, der er drivkraften i vores hverdag, også i erhvervslivet. Det viser bl.a. en undersøgelse fra Stanford University, der understreger, at vores personlighed har langt større betydning, end vores viden, for vores resultater.

I mit foredrag fortæller jeg bl.a. om HVORFOR det forholder sig sådan og hvordan du kan hjælpe DIG til, at få endnu større succes i erhvervslivet.

Medarbejdere er medarbejdere 18 procent af tiden, og de er mennesker 100 procent af tiden.

Se evt. en lille video om emnet her: https://youtu.be/CkoLZrqCs3I

Foredraget tilpasses dit behov og ønsker.

Et foredrag med mig, gi’r dig:

• Høj energi og jordnær tilgang til vores komplekse liv
• Salg og kundeoplevelser med passion og personlighed
• Ledelse og teamwork med menneskelighed
• Mennesker skaber relationer – relationer skaber resultater
• Fremelsk og udlev din indre passion og nå dine mål
• Forstå, acceptér og anerkend dig selv som den, du er
• Simple redskaber til at tage ansvar for DIG
• Forsknings- og evidensbaseret viden om DIG.

Se hvad kunderne siger her: https://www.torbenlorentsen.dk/

OM TORBEN LORENTSEN

Inspirerende – jordnær – udfordrende

Torben er forrygende dygtig til at tilpasse udbyttet af sine foredrag til sit publikum
• For dig som privatperson eller på job/uddannelse
• Fra ung til gammel
• Om det handler om salg og kundeservice eller ledelse og teamwork
• Det handler om det hele menneske – det handler om DIG!

Torben brænder for, at hjælpe mennesker med, at DE bruger deres energi på det, der giver mening i DERES liv – enkeltpersoner såvel som teams og både privat og arbejdsmæssigt.

Han løfter energien hos sine medmennesker og med sine jordnære forklaringer og humor, giver han forståelse for og lyst til at tage ansvar for sit liv og tage ”Ja-hatten” på.

Jeg ejer også Passion360, hvor jeg gennem undervisning, workshops, foredrag og sparring indenfor salg, kundeservice, ledelse og teamwork skaber grundlaget for en stabil virksomhed, med mennesket som omdrejningspunkt samt hjælper virksomhedsejere og medarbejdere til at udleve deres passion i virksomheden.

Mennesker skaber relationer og relationer skaber resultater.

"Indlægget om arbejdsglæde fra Torben var både fagligt velunderbygget og godt båret frem af humor. Torben formår at bringe sig selv i spil, og give eksempler fra sin egen virkelighed, der vækker genklang hos tilhørerne. Vi er glade for, at Torben ville bidrage til at sætte tanker og samtaler i gang om, hvor stor indflydelse vi har på vores egen og hinandens arbejdsglæde." -Marianne Lyngby Pedersen, IndexRetail. 

"Vi har i den grad haft en god inspirerede og reflekterende dag i selskab med Torben. Oplægget havde fokus på “forandring der skaber forbedring”. Vores fokus er hvordan vi bevarer og styrker vores gode samarbejde, i de forandringsprocesser vi løbende står i på arbejdspladsen. Torben har givet os alle nogle værktøjer med på vejen, som er brugbare samt inspireret hver og en der deltog. Tak for din energiske tid og ikke mindst tak for dig og det du har givet os med på vejen, som vi kan arbejde videre med." - Stinna Sørensen, Haverslev Ældrecenter.