Balancepartner

Kom godt gennem forandringer

Forstå de mekanismer, der går i gang inde i dig og dine kolleger, når I står over for en forandring i organisationen, i arbejdsforhold eller dit eget liv og arbejdssituation. Du får viden og værktøjer, som du kan gå direkte ud og bruge i din hverdag, så du kan bevare din arbejdsglæde og undgå stress.

Når du forstår mekanismerne, kan du meget lettere håndtere forandringer. I foredraget kommer vi rundt om emner, som:

  • hvornår og hvorfor aktiverer du stressreaktionen. Den er nemlig oftere i spil, end du regner med, men du kan langt hen ad vejen selv styre den
  • hvor stor betydning har din underbevidsthed på, hvor godt du trives
  • hvordan kan du og dine kolleger styrke og hjælpe hinanden.

Min erfaring er, at de fleste bliver overrasket over, hvor

  • uhensigtsmæssigt man ofte instinktivt reagerer – og at det slet ikke behøver at være sådan
  • enkle mange af de ting, man kan gøre, er. Ting, der kan være afgørende for, at man både kommer godt igennem og får et bedre resultat

I får tips og værktøjer til, hvordan du og dine kolleger kan fange, arbejde med og ændre på de ting, I hver især synes kan være relevant. I vil blive inddraget i foredraget, så vi kan tage fat i nogle ting, der er særlig relevante for jer.

Jeg holder det helt jordnært og lavpraktisk, så I kan se, hvordan I helt konkret kan bruge viden og værktøjer i konkrete situationer, så i kan tage det i brug i jeres hverdag – det er jo der, det skal virke.

Varighed: 2 timer

Foredraget tilbydes også som en 5-6 timers workshop, hvor der både vil være plads til mere dialog om de emner, der er særlig relevante for jer, samt at arbejde med øvelser undervejs.

Tema: Stress, arbejdsglæde, organisationsændringer

Pris: Foredrag 8.000 kr. ex. moms og transport. Workshops: Afhænger af deltagerantal og varighed.