Balancepartner

Kom godt gennem forandringer

Forstå de mekanismer, der går i gang inde i dig og dine kolleger, når I står over for en forandring, uanset om det er i organisationen, Corona eller dit eget liv og arbejdssituation. Deltagerne får viden og enkle værktøjer, som de kan gå direkte ud og bruge i deres hverdag.

Når du forstår mekanismerne, kan du meget lettere komme godt igennem forandringerne. I foredraget kommer vi rundt om emner, som

• hvordan fungerer stressreaktionen, den er nemlig oftere i spil, end du regner med
• hvor meget spiller din underbevidsthed ind
• hvorfor er det ikke altid særlig klogt, det der sker.

Min erfaring er, at de fleste bliver overrasket over, hvor

• uhensigtsmæssigt man ofte instinktivt reagerer – og at det slet ikke behøver at være sådan
• mange enkle ting, man kan gøre for at ændre på det, så man både kommer godt igennem og får et bedre resultat

I får tips og værktøjer til, hvordan du og dine kolleger kan fange, arbejde med og ændre på de ting, I hver især synes kan være relevant. I vil blive inddraget i foredraget, så vi kan tage fat i nogle for jeres relevante ting.

Jeg holder det helt jordnært og lavpraktisk, så I kan se, hvordan I helt konkret kan handle og reagere i konkrete situationer. Det gør det som regel lettere efterfølgende at omsætte det til ændringer i hverdagen – det er jo der, det skal virke.

Varighed: 2 timer

Foredraget tilbydes også som en 5-6 timers workshop, hvor der både vil være plads til mere dialog om de emner, der er særlig relevante for jer, samt at arbejde med øvelser undervejs.