Yogafriend

MediYoga - en simpel vej til større trivsel og mindre stress

Få et mentalt "reset" og fornyet fokusevne, til at få ro og overskud inden et vigtigt møde eller til at koble af efter en travl arbejdsdag.

I denne workshop får I indsigt i MediYoga - en forskningsbaseret yogaform der indeholder simple og lettilgængelige øvelser, der effektivt styrker fokusevne, nærvær og velvære. Vi guider et simpelt yogapass med blide bevægelser, mindfulness- samt åndedrætsøvelser og meditation, der sammen balancerer og styrker krop og sind. Efterfølgende vil I blive guidet i enkle og effektive øvelser, som kan udføres hvor som helst - når som helst, efter behov. F.eks til at få et mentalt "reset" og fornyet fokusevne, til at få ro og overskud inden et vigtigt møde eller til at koble af efter en travl arbejdsdag. Øvelserne er udviklet i samarbejde med forskere på Karolinska Instituttet i Stockholm, som en effektiv metode til at balancere nervesystemet, træne kognitive egenskaber som fokusevne og hukommelse, lindre rygsmerter, forebygge og behandle symptomer på stress.

Denne workshop vil først og fremmest være et mentalt pusterum for jer, hvor I får mulighed for at opleve effekten af MediYoga på egen krop.