ViNatur

Naturbaseret teambuilding

Med ViNaturs workshop i naturen, får I mulighed for at øge kreativiteten og fællesskabet i organisationen samtidig med, at den enkelte medarbejder får konkrete redskaber, som kan bruges på både et personligt og professionelt plan til at styrke den mentale sundhed og opnå et bæredygtigt arbejdsliv. Workshoppen vil bibringe deltagerne nyeste viden om naturens sundhedsfremmende virkninger og inspirerende naturbaserede aktiviteter, som de efterfølgende kan bruge i deres hverdag til at styrke egen trivsel og til at blive bedre til at passe på dem selv og hinanden. En workshop med ViNatur er derfor en langsigtet investering i fællesskabet på arbejdspladsen og i medarbejdernes mentale sundhed.

Kort om workshoppen

Workshoppen i naturen bringer medarbejderne væk fra deres vante omgivelser, og samværet og aktiviteterne i naturen kan åbne op for et mere ligeværdigt, kreativt og stærkt fællesskab i organisationen. Under workshoppen dykker vi ned i menneskets forbindelse til naturen, og deltagerne præsenteres for de grundlæggende reaktionsmønstre, vi fortsat i dag har med os fra dengang vi levede i og af naturen. I et evolutionspsykologisk perspektiv får deltagerne således mulighed for på en ny måde at reflektere over deres egen hverdag og håndtering af svære situationer. Derudover vil medarbejderne gennem aktiviteterne og ophold i naturen få mere ro, balance og overskud både fysisk og mentalt.

Udbytte af workshoppen

● Bedre mental sundhed
● Redskaber til styrket kommunikation
● Større fysisk velvære
● Mere ro og overskud
● Styrket fællesskab i organisationen
● Øget kreativitet og innovativ tænkning

PRAKTISK

Pris: 10.000 DKK ekskl. moms + transport og lokation
Lokation: en forudsætning for afvikling af vores workshop er, at vi har adgang til et naturområde (lejrskole, spejderhytte, naturskole eller lignende) ved enten skov eller vand.
Booking af lokation er ikke inkluderet i prisen.
Varighed: 2 timer
Antal deltagere: max 20 (kontakt os, hvis I er flere)
Workshoppen faciliteres af Allan Frydenrejn Kristensen.
Kontakt os på info@vinatur.dk for at aftale nærmere.