Anette og Lenes Fremtidslab

Sådan bruger I de gode læringer fra Corona-nedlukningen - få kommunikationsredskaber til at fremme den mentale sundhed

Relationer på arbejdspladsen skaber filtre for jeres kommunikation. Vi hører og forstår budskaber forskelligt. Dette kan påvirke den mentale sundhed, skabe misforståelser og endda konflikter – især her i forlængelse af Corona-nedlukningerne, hvor vi har samarbejdet meget fra distancen. Derfor tilbyder vi hjælp til at fremme den mentale sundhed på jeres arbejdsplads og komme med redskaber og anbefalinger til klar og bæredygtig kommunikation, der understøtter samarbejdet.

Corona-nedlukningen har skabt nye vaner og nye relationer på mange arbejdspladser. Fx har vi vænnet os til rigtig meget kommunikation på distancen, og det har givet meget mindre rum til de uformelle snakke sammen. Det har skabt et større behov for kommunikation fra ledere/mellemledere/projektledere til medarbejdere. Hvad betyder det for din arbejdsplads? Hvor står I i dag? Vi hjælper jer med at tage de gode læringer fra distancen med videre og kommer blandt andet ind på:

- Hvordan mental sundhed hænger sammen med bæredygtig kommunikation

- Hvordan I får skabt og fremover holder fast i en bæredygtig kommunikation

- Hvordan nye samarbejdsplatforme har skabt behov for nye kommunikationsformer

- Hvordan I som mellemledere/projektledere får alle med på en forandret arbejdsplads

 

Udbyttet for dig og dine kolleger efter en workshop/et foredrag: - Aktuel viden om hvordan Corona har påvirket relationerne på arbejdspladserne - Konkrete redskaber til hvordan du kan fremme den mentale sundhed på din arbejdsplads - Større forståelse for hvordan dine kollegaer/medarbejdere hører og forstår budskaber - Konkrete anbefalinger til hvordan du får alle med på din arbejdsplads - Værktøjer til at formulere dine budskaber klart og meningsfuldt og værktøjer til at vælge og bruge de, i situationen, mest effektive kommunikationskanaler Vores tilgang er forskningsbaseret krydret med nyeste indsigter fra Corona-nedlukningerne. Vi tilrettelægger alle workshops og foredrag med udgangspunkt i din arbejdsplads’ ønsker og behov. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du er inspireret til mere eller andet indhold.