ARBEJDSMILJØEksperten

Styrk jeres sociale kapital

Jeres vært, Martin Clausen, guider jer gennem en to timers workshop. I løbet af disse to timer lærer I om social kapital, og hvordan I kan styrke jeres virksomheds sociale kapital. Martin er erhvervspsykolog, og han arbejder ved ARBEJDSMILJØEksperten i Esbjerg, hvor han guider virksomheder med at styrke deres psykiske arbejdsmiljø.

Social kapital handler grundlæggende om samarbejdet og sammenhængskraften i en virksomhed. Den sociale kapital står på tre ben; tillid, retfærdighed og samarbejdsevne. I dette oplæg vil I få konkrete redskaber og øvelser, der hjælper jer til at arbejde med den sociale kapital i jeres virksomhed.

Gennem de seneste år er der kommet et stigende fokus på virksomheders sociale kapital, og det er der en rigtig god grund til. Nyere forskning i Danmark har vist, at ved at styrke den sociale kapital kan man opnå bedre psykologisk velbefindende, mere engagement og arbejdsglæde, højere selvvurderet produktivitet og lavere sygefravær blandt medarbejderne.

I denne workshop vil I få konkrete og forskningsbaserede svar på følgende spørgsmål:

- Hvad er social kapital?
- Hvordan kan I konkret arbejde med at styrke den sociale kapital i jeres virksomhed?

Vel mødt – det bliver en spændende, lærerig og motiverende workshop.

Pris: kr. 10.000 ekskl. moms og transport, og Martin kommer rundt i hele Danmark. 

Hvad vil jeres arbejdsplads få ud af arrangementet? 

Workshoppen henvender sig til både medarbejdere og ledere, og I vil få to spændende, lærerige og motiverende timer sammen.

Her vil I få en forskningsbaseret viden om, hvordan I kan styrke den sociale kapital i jeres virksomhed. I oplægget vil I få konkrete værktøjer til, hvordan medarbejdere, kollegagrupper, ledelsen og organisationen i fællesskab kan skabe indsatser, der har en reel effekt på virksomhedens sociale kapital.