Happy Lifestyle

Styrk samarbejdet igennem fysiske teambuilding øvelser ude i naturen.

Teambuilding aktiviteter ryster hele firmaet sammen på en sjov og effektiv måde samtidig med det styrker både sammenhold og samarbejdet. I får tilrettelagt dagen så den passer ind hos jer og I vælger om fokuspunktet skal være forebyggende stress, kommunikation, relationsdannelse eller hvad I gerne vil have ud af dagen. Jeg skræddersyer dagen til den enkelte virksomhed.

Teambuilding sætter også gang i en masse psykologiske elementer og processer så derfor er det vigtigt at der tages hensyn til disse.
Med en teambuilding instruktør udefra kan I tage disse hensyn. Alle firmaets medarbejdere er forskellige og har alle hver deres bagage med der er vigtigt at tilgodese og respektere i øvelserne. Det sker her så alle bliver set som de mennesker de er samtidig med samarbejdet og sammenholdet styrkes.
På workshoppen her styrker vi samarbejdet via leg, læring og alvor. Tillader faciliteterne det laver vi frokosten over bål.
Dagen starter typisk kl. 9 og slutter typisk kl. 15 men kan aftales så den passer til jer.

Her arbejdes altid med "Mennesket i centrum" uanset hvilken opgave I hyre mig ind til. Siden 2017 har mental sundhed været prioriteret højt i form af alverdens kurser, uddannelser og workshops. I 2013 brændte jeg selv helt ud i det kommunale og det tog 7 år at komme tilbage til livet igen. Det gør jeg er ekstrem god til at spotte stressramte, hjælpe dem og give dem livet tilbage. Mit Pippi mindset fik lyst til at udvikle stress delen så jeg tog i 2019 en uddannelse som naturtræner med speciale i stress, angst, depression og fysisk/psykisk sygdom og kombinerede med en uddannelse som idrætscoach. Siden 2019 har jeg været fast underviser i aftenskoleregi i netop teambuilding blot forklædt i "mænd på slap line"
Sammen højner vi samarbejdet, arbejdsglæden, forebygger stress og måden der kommunikeres på i hverdagen via leg, læring og alvor.
Såfremt I ønsker det kan vi laver mad der højner hjernen, energien og smager godt sammen til frokost. Vælger I dette får I tilsendt en indkøbsliste og medbringer selv fødevarerne til frokost.
Teambuilding prisen er for 30 personer - Ved flere personer er prisen 200,- kr. pr person.