GitteSaldern.dk

Sund robusthed - nærvær uden at brænde ud

Vi har alle noget med i bagagen og selvom, der allerede er arbejdet end del hermed, kan det stadig trigge og det begrænser dig i at gøre det arbejde, du brænder for at gøre. Ligesom det kan give et uhensigtsmæssigt forhold i relationerne - uagtet om det er chefen, kollegaen, medarbejderen, kunderne/borgerne, familien ...

Art:
Kombineret foredrag og workshop, 4-12 deltagere af gangen, ca. 2 timer

Sund robusthed er der, hvor du tør at være med det som er i nuet - uagtet om der er egne følelser i klemme. For dem kommer der også til at være plads til.

Jeg går tættere på og dybere end de fleste. Der hvor det bliver mærkbart - fordi det skaber vedvarende forandring og ikke bare overfladisk. Det er ikke nok med at høre og forstår det, fordi det er først når vi mærker det, vi virkelig forstår og tingene bliver lettere.

Jeg gør følelser til et naturligt og stærkt aktiv. Desuden bringer jeg også den seksuelle energi i spil - fordi den faktisk gemmer på rigtig mange skjulte ressourcer ...

Fra kløft til løft

Jeg går tættere på og dybere end de fleste. Dér hvor det bliver mærkbart - fordi det skaber vedvarende forandring og ikke noget der er glemt om 14 dage, hvor vanen får overtaget igen. I fællesskabet og i samspillet er det opnås bedre og ikke kun mere.

Fra tabu til transparens

Der er alt for meget der ikke tales om, fordi det føles svært eller man selv er bange for at blive skammet ud, så tier man hellere og elefanten forbliver i rummet. Fremtidens arbejdsplads, er et sted hvor alt må siges - for at komme ind til kernen af udfordringerne. For husk, det er udfordringerne vi vokser med og af.

Fra ego til naturlighed

Meget adfærd er styret af ubevidste ego-strategier - adfærd, der oftest er tillært for at passe på sig selv eller ikke for at virke sag. Fremtiden byder på nødvendigheden for at kende forskel på hvad der har sin baggrund i de begrænsende ego-strategier og hvad der er oprigtigt i nuet.