GoSail A/S

Teambuilding på vandet

I modsætning til andre teambuildingformer, er alle lige på en båd, da de færreste har prøvet selv at sejle, og slet ikke en kapsejladsbåd. Derfor er det et perfekt værktøj til at udvikle en gruppe af mennesker. De afgrænsede rammer i båden, samt de opgaver I vil komme ud for gør, at I får mulighed for at bruge jer selv på en helt ny måde.

I vil opdage hvor vigtigt det er, at alle løser præcis den opgave, I hver især har fået. Samtidig vil i opleve vigtigheden af tydelig kommunikation om den fælles opgave. Det sikrer, at alle ved, hvad der skal ske, og hvornår det skal ske, og i sidste ende at nå i mål sammen. I får mulighed for at udvikle jeres evner til at samarbejde om at løse opgaver og hjælpe hinanden. I oplever måske også helt nye sider af og kompetencer hos kollegerne, som vil give en ny og forbedret platform for samarbejdet, når I “kommer hjem i hverdagen”.

Vi starter altid med en afklaring af jeres mål: Hvad ønsker I at opnå med eventet og hvad ønsker I, som virksomhed, at deltagerne opnår. Altså hvad er formålet med eventet? På den måde får I et værdiskabende event, som helt sikkert vil sætte positive spor, når I vender tilbage i dagligdagen.

 

Der er fokus på tydelig kommunikation, således at afsender og modtager er enige om, hvad der er sagt. Det sikrer færre fejl og en mere postiv dialog i dagligdagen.