Fonden Mental Sundhed

Ud i naturen – en kilde til nærvær, kreativitet mm.

Udflugten tilrettelægges ud fra jeres behov som en blanding af undervisning, dialog og praktiske øvelser.

Vi mennesker trives ved at være i gang med noget vi brænder for. Samtidig må vi have øje for at skabe betingelser for balance og ro midt i aktiviteten.

På denne udflugt kan vi finde inspiration til, hvordan naturen både kan fremme nærvær og ro, og samtidig åbne for kreativitet og for oplevelsen af styrke og glæde.

Udflugten kan være oplevelsesorienteret eller have et specifikt mål, som fx at træne, hvordan vi holder pauser i løbet af dagen, så vi kan lade op og skabe mere overskud.

Vi tager sammen ud i naturen, ud i en skov, park, sø eller et andet grønt område og ind i nærvær og inspiration. Vi undersøger nærvær gennem meditative øvelser, der let kan integreres i hverdagen. Naturen støtter os her ved at stimulere sanserne direkte.

Facilitator: Dorthe Djernis, Ph.d. i naturbaseret mindfulness, organisationspsykolog og MBSR lærer fra USA. Leder af Naturbaserede Indsatser i Fonden Mental Sundhed tlf: 5373 3077

I får: 

- En spændende proces med udgangspunkt i jeres behov, udført af Danmarks førende eksperter. Medarbejdere og ledelse får efterfølgende 3 mdr. gratis adgang til vores forskningsbaseret online kursus, som styrker mental sundhed, livskvalitet og forebygger stress. Se mere på arbejdsliv.åbenogrolig.dk