Det Visuelle Rum

Visual Thinking

Visual thinking er fremtidens kompetence.

 Visual thinking er fremtidens kompetence, når du skal forstærke dit budskab. Du har heldigvis allerede evnerne (de skal bare støves af)

Louise Lind Nielsen kalder sig Visual Thinking Futurist og er sat i verden for at hjælpe virksomhedsledere og selvstændige med at skabe forudsigelighed, i den fremtid, der kommer susende imod os. Hvis du kan se vejen til fremtiden, er det trods alt lettere at finde frem.

 

Du får et blik ind i fremtidens kommunikation og de mega-trends, som kommer imod dig. Dine beslutninger vil fremover trygt kunne tage afsæt på et oplyst grundlag - med fremtidens trends som navigation.

Vi kan ikke fortsætte, som vi gjorde før og de lange, tunge tekster og kedelige taler, er der ingen, der har tid til længere. Vi skal have flere sanser i spil.

Vidste du, at et billede afkodes 60.000 gange hurtigere end tekst alene?

Fremtiden kalder på lynhurtige kernebudskaber, som er fri af floskler og misforståelser. Det handler om at skabe et fælles billede og en fælles forståelse - ellers dør processen, der hvor den skal udføres. Væk din fremtidssans og find ud af hvorfor du skal bruge visuelle teknikker, når du skal kommunikere i fremtiden. Du vil opdage hvor let det er, at bruge det visuelle sprog, når først du kender nogle få tricks. Få svar på hvorfor fremtiden og den næste generation kræver, at du kommer frem til sagens kerne, lynhurtigt. Med mega-trenden “fra mere til bedre” kan du spørge dig selv: Vil jeg have mere information eller bedre information? Vil jeg have flere rapporter eller bedre rapporter? Vil jeg have flere præsentationer eller bedre præsentationer? Valget er dit, fordi du er skaber af din egen fremtid.