Forandringer og organisationsændringer som tema

Herunder kan I få inspiration til, hvilke udbydere I kan benytte, hvis I vil holde et foredrag om forandringer og organisationsændringer på jeres arbejdsplads. Hver udbyder beskriver dét, de kan tilbyde i forhold til temaet.

Kontakt en foredragsholder og forklar, hvad I gerne vil blive klogere på. Det kan være helt grundlæggende eller noget mere avanceret. De fleste foredragsholdere kan tilpasse deres foredrag, så det passer til jeres ønsker.

Der kan sagtens søges støtte til et foredrag med nogen, der ikke står på listen herunder. 

 • Arbejdsflow.dk

  Vores foredrag

  Og pist væk fra arbejdsglæden …

  Et foredrag der sætter spot på de tre faktorer, der mindsker usund stress og styrker arbejdsflowet.

  Pris 10.000 kr. plus transport.

  Alle priser er ex. moms.

  ...

  Om Arbejdsflow.dk

  Fra gode intentioner til reel handling

  Vi hjælper dig med at skabe de bedste betingelser for trivsel og et bæredygtigt arbejdsliv – både for dig og for dine medarbejdere.

  Det gør vi ved at give dig enkle, konkrete værktøjer, du kan bruge i hverdagen til at genskabe flow, skabe engagement og øge den naturlige lyst til at tage ansvar.

  Vi har en mission om at hjælpe mennesker og organisationer med at skabe et bæredygtigt arbejdsliv for så mange som muligt. 

  Du kan få gavn af de mere end 15 års erfaring vi hver især har med undervisning og rådgivning af ledere og medarbejdere: 

  Anja Vintov er FLOW Specialist, forfatter til bøgerne om Hverdagsmod. ‘Flyt dig lidt – små skridt store forandringer (Gads Forlag) og e-bogen Kuren mod frygt (www.kurenmodfrygt.dk)  –  Stifter af FLOW Specialist Uddannelsen, ekstern underviser for bl.a. Lehman & Partners. Anja har drevet egen virksomhed i 20 år og har baggrund i IT / Salgsledelse.

  Selma Kjærbo Hansen er FLOW Specialist, MediYoga- og Mindfulness lærer og ejer af Menna Mind Business. Selma er uddannet MA i virksomhedskommunikation, BA i erhvervsøkonomi og sprog og har arbejdet med HR og kommunikation hos både globale og nationale koncerner, i dag som HR Manager hos Head Energy.

   

  Kontakt:

  www.arbejdsflow.dk

  Anja Vintov
  Mobil:  (+45) 20 63 74 90
  E-mail: anja@arbejdsflow.dk

  Selma Kjærbo Hansen
  Mobil: (+45) 30 72 08 98
  E-mail: selma@arbejdsflow.dk

 • ArbejdsmiljøCenteret

  Bæredygtig ledelse som nøglen til succesfulde forandringer og organisationsændringer 
  Flere og flere virksomheder har bæredygtighed på dagsordenen, og mange har allerede taget stilling til hvilke af FN’s verdensmål, de bidrager til.

  Vi oplever et stigende menneskeligt behov for at bidrage til bæredygtigheden i denne verden, og coronakrisen har pustet til denne udvikling og understreget, at vi befinder os på tærsklen til en tid fuld af forandringer i arbejdslivet:

  Inden for ledelse og arbejdsmiljø er den bæredygtige organisation, det bæredygtige arbejdsliv og mental sundhed blevet et mantra, og ordene afspejler hos mange et ønske om at skabe virksomheder, hvor medarbejderne kan være et langt arbejdsliv uden at blive nedslidt – både mentalt og fysisk.

  Under temaet Forandringer og organisationsændringer arbejder vi med bæredygtighed på ledelse- og medarbejderniveau. Hvilke ledelsesmæssige dilemmaer og problemstillinger er det nødvendigt og hensigtsmæssigt, at du som leder forholder dig til, når du skal bidrage til at skabe en bæredygtig verden, virksomhed og virkelighed for dine medarbejdere? Hvilket ansvar og hvilke vaneændringer skal den enkelte medarbejder tage på sig, for at vi i fællesskab kan lykkes?

  Vi ser på både de psykologiske mekanismer, der ligger til grund for vores adfærd og også på de ledelsesmæssige værktøjer, der kan være brugbare i løsningen.

  Der tilbydes et foredrag af 1,5 times varighed.

  Kontakt
  Pernille Vedsted, direktør Vest
  M: pv@amcentret.dk
  T: 3177 8082

  Stine Moesmand, afdelingsleder Øst
  M: sm@amcentret.dk
  T: 3157 4854

  ArbejdsmiljøCentret

 • Blenstrup & Bisgaard

  Når forandringerne rammer (igen?) går der en masse mere eller mindre forudsigelige dynamikker i gang i teamet – og blandt alle de samarbejdspartnere, som teamet har i den øvrige organisation. Der kan opstå usikkerhed både i forhold til jobindhold, jobsikkerhed, sociale relationer mm. Trivsel, motivation og engagement svinger op og ned blandt teamets medarbejdere – og ofte i utakt. Usikkerheden og evt. dårlig stemning tærer over tid på den mentale sundhed hos alle. Som leder bliver du måske endda usikker på, om dialoger om trivslen skader mere end den gavner, fordi nogle teammedlemmers dårlige humør synes at trække de andre endnu længere ned. Men det gør den ikke, hvis man har de rigtige værktøjer!

  Dette får du med:

  • Viden om almindelige reaktioner på forandring og forandringers betydning for mental sundhed
  • Værktøjer til at sætte fælles mål, når de organisatoriske mål er uklare
  • Værktøjer til at rammesætte og facilitere de nødvendige dialoger
  • Værktøjer til at ansvarliggøre og engagere alle i teamet/afdelingen


  Sted & dato

  Hos jer i uge 41 eller efter aftale.

  Form:

  Foredrag eller workshop af 3 timers varighed

  Foredragsholder

  Erfaren erhvervspsykolog fra Blenstrup & Bisgaard med mange års erfaring med fremme af mental sundhed hos både private og professionelle.

  Pris

  10.000 kr. eksl.moms + transportudgifter

  Om Blenstrup & Bisgaard:

  Vi er alle autoriserede psykologer med en stærk kombineret profil fra både erhvervspsykologiske og kliniske opgaver. Det betyder, at vi både forstår de organisatoriske og menneskelige mekanismer og behov, og det afspejler sig i vores opgaveløsning. Vi tager altid udgangspunkt i de individuelle mål, behov og ressourcer hos vores kunder og klienter. Men vi går aldrig på kompromis med vores overbevisning om, at ethvert forbrug af menneskelige ressourcer skal være langtidsholdbart og meningsgivende. Sammen skaber vi værdifulde forandringer til gavn for både det private og det professionelle liv. Mental sundhed er vores passion. 

  Du er velkommen til at læse mere her: https://www.blenstrupbisgaard.dk/moed-os/virksomhedsprofil/

  Kontakt

  Karin Bisgaard, founding partner, cand.psych.aut.

  e-mail: kb@blenstrupbisgaard.dk

  Mobil: +45 28 146 166

 • brøgger - Unfolding Human Potential

  Hjernen på arbejde
  Et utraditionelt foredrag, der giver dig viden, indblik og indsigt i hvordan vores hjerne fungerer. Du forlader foredraget, med oplevelser på egen krop, af hvor stærk vores hjerne er. Du vil lære om mentaltræning, som er et uvurderligt redskab for alle, der ønsker at opnå noget med deres liv. Mentaltræning egner sig både til helbredelse, forebyggelse og optimering. Så uanset hvad du har behov for, er mentaltræning dit foretrukne værktøj efter foredraget. Du vil prøve en LIVE mentaltræning, så du selv oplever det.

  Deltagerne får:

  • Gratis mentalt overskud
  • Oplevelse af mentalt overskud
  • Indsigt i hjernens sammensætning
  • Brugbare værktøjer til at bevare mentalt overskud

  Varighed 2,5 timer

  Honorar: 10.000 kr. Kørselstillæg hvis arrangementet finder sted på Fyn eller Jylland. 

  Kontakt

  Erhvervscoach og mentaltræner Morten Brünning Brøgger
  www.brggr.com
  Tlf.: 6161 2967
  Mail: morten@brggr.com

  Om brøgger - Unfolding Human Potential

  Arbejdsglæde og trivsel er nøglen til et sundt arbejdsliv. Det er samtidig også nøglen til bedre resultater for individet og virksomheden. De virksomheder der har forstået, at den vigtigste faktor for virksomhedens succes er medarbejderes trivsel og engagement, har en klar fordel over de virksomheder der stadig leder på gammeldags manér. Det kræver ledelsesmæssigt mod at udfordre tidligere tiders lederdogmer, men de er forældede og derfor er det nu, din virksomhed skal starte med at øge trivsel hos medarbejderne.

  Unfolding Human Potential hjælper med at udfolde mod, kreativitet og nysgerrighed. Virksomheden er etableret i 2018 af Morten Brünning Brøgger, som anvender sin egen ledelseserfaring krydret med uddannelser indenfor forandringsledelse, coaching og mentaltræning til at skabe bæredygtige forandringer hos ledere, medarbejdere og idrætsudøvere.

  Morten Brünning Brøgger brænder for både faglig og personlig udvikling. Derudover leverer Morten klare forslag og inspiration til fremtidens lederegenskaber, der indebærer mod, kreativitet og nysgerrighed.

  Morten trækker på læring og erfaring, som leder og udviklingskonsulent i en af de største finansielle institutioner i Danmark. Han har arbejdet på store strategiske projekter, undervist i flere lande og samarbejdet med ledere, på flere forskellige niveauer i en stor nordisk organisation.

 • Center for Psykisk Sundhedsfremme

  Center for Psykisk Sundhedsfremme

  I Center for Psykisk Sundhedsfremme udvikler og kvalitetssikrer vi forskningsbaserede indsatser til bl.a. forebyggelse af stress. Vi har højeste faglige niveau og vores undervisere tæller nogle af landets førende eksperter inden for arbejdsmiljø- og stressområdet. Vi har selvfølgelig også erfaring med processer og undervisning, så det bliver ikke kedeligt https://cfps.dk/

  Hvordan sikrer vi i fællesskab et godt psykisk arbejdsmiljø og høj trivsel.

  Vi inspirerer til, hvordan I på arbejdspladsen i fællesskab bedst arbejder med at sikre et godt psykisk arbejdsmiljø, fremme trivsel og evt. reducere sygefravær. Gennem deltagerinvolverende foredrag bliver I klogere på det gode produktive arbejdsmiljø, hvordan udfordringer opstår, og hvordan I i fællesskab styrker arbejdsmiljøet.

  Eksempler på temaer vi kan tage fat i:

  • Forebyg stress og stressrelateret sygefravær – hvilke forhold i arbejdet kræver ekstra opmærksomhed, og hvordan arbejder vi systematisk med forebyggelse på både organisations-, ledelses-, kollegagruppe- og individniveau?

   

  • Forebyg og håndter mobning og konflikter – hvordan kan mobning og konflikter forstås, hvilke forhold i arbejdet kræver ekstra opmærksomhed, og hvordan arbejder vi systematisk med forebyggelse på både organisations-, ledelses-, kollegagruppe- og individniveau?

   

  • Få det bedste ud af forandringer - hvilke psykologiske mekanismer er i spil ved forandringer, hvilke forhold kræver ekstra opmærksomhed og hvordan arbejder vi systematisk med forebyggelse af negative konsekvenser på både organisations-, ledelses-, kollegagruppe- og individniveau?

  Et foredrag giver en fælles referenceramme og problemforståelse -  og løfter derved jeres interne opmærksomhed og indsats, så I efterfølgende får et endnu bedre udgangspunkt for at lykkes og blive i stand til at arbejde videre med den fælles opgave.  Alle foredrag tager udgangspunkt i den nyeste forskningsbaserede viden, og giver jer adgang til en række konkrete værktøjer, der kan bruges på jeres arbejdsplads efterfølgende – og vi ved det virker.

  Skriv en e-mail eller ring, så tager vi en dialog om hvad der er mest behov for på netop jeres arbejdsplads.

  Yun Ladegaard, Ph.d. Erhvervspsykolog. Leder af de Erhvervsrettede Indsatser i Center for Psykisk Sundhedsfremme. E-mail: yun.ladegaard@cfps.dk tlf. 2076 2106

  Janne Skakon, Ph.d. Erhvervspsykolog. E-mail: janne.skakon@cfps.dk tlf. 2298 3737

 • CRECEA

  Håndter de menneskelige reaktioner på forandringer

  Oplever I også udfordringer og frustrationer i forbindelse med gennemførelse af forandringer på jeres arbejdsplads? Er det svært at få alle med? I dette foredrag giver vi et indblik i den psykologi og nogle af de mekanismer, som gør at forandringer ofte bliver træge eller angstprovokerende, og I vil blive præsenteret for værktøjer og metoder til at arbejde med den modstand, der ofte opstår, når forandringerne skyller ind over medarbejdere og ledere.

  Varighed: 1½ time

  Antal deltagere: ubegrænset (dog under hensyn til Covid-19 restriktioner).

  Pris: 10.000 ekskl. moms og transport

  Aktiviteten kan gennemføres i hele Danmark, ligesom der er mulighed for online foredrag/webinar

  Kontakt:

  CRECEA A/S på 70108600 eller på mail crecea@crecea.dk

  CRECEAs mission er at gøre Danmark sundere – én virksomhed ad gangen. CRECEA er autoriseret arbejdsmiljørådgiver, og vi hjælper dig med at gøre dit arbejdsmiljø bedre. Vi tror på, at et bedre arbejdsmiljø både giver trivsel og arbejdsglæde og en bedre bundlinje.

 • Dansk Center for Mindfulness

  En af de største udfordringer for os mennesker er forandring. Derfor går mindfulness i høj grad ud på at arbejde tanker og følelser i forhold til at leve med usikkerhed, forandring og følelsen af tab af kontrol.

  Dansk Center for Mindfulness tilrettelægger både workshops og foredrag om temaet forandring. Vi tager altid udgangspunkt i den seneste forskning fra Danmark og internationalt. Samtidigt er vores undervisning meget hands-on med fokus på, at deltagerne prøver værktøjer af, der kan bruges i praksis. Vores viden giver indblik i, hvordan man som individ og organisation kan arbejde med at styrke mental sundhed og forebygge stress.

  Læs mere om centret på http://mindfulness.au.dk/

  Kontakt:

  Anne Mette Kvist Vester, Administrationsleder, Dansk Center for Mindfulness

  E: annemette@clin.au.dk 

  T: 24 61 96 64

 • Falck Healthcare

  Alle ønsker udvikling, men sjældent ønsker man forandringer. Vi præsenterer jer for den psykologi, der ofte gør forandringer træge eller angstprovokerende. I får værktøjer til, hvordan I sammen kommer igennem forandringer og den turbulens det giver, når vi går fra noget vi er vant til, til noget nyt vi skal gøre. I får viden om adfærdsdesign, der honorer den nye virkelighed.

  • Format og varighed: Foredrag af 1-2 timers varighed 
  • Foredragsholder: Erfaren erhvervspsykolog fra Falck Healthcare med spidskompetencer indenfor organisations- og adfærdspsykologi

  Pris

  10.000 kr. eksl. moms + kørselstillæg

  Kontakt 

  Jacob Vindbjerg Nissen, Chefpsykolog hos Falck Healthcare
  mobil: +45 29 37 19 13
  E-mail: jvni@falck.dk

 • Lægens stol & TrinTrin

  Lægens stol & TrinTrin byder på foredrag og workshop om mental sundhed: “Kreativitet i omsorgskassen”

  Få viden og kreative øvelser med fokus på mental sundhed f.eks. 1 til 1,5 time til et personalemøde eller en temadag. Hvis der sker en skade, har alle arbejdspladser førstehjælpskassen parat. Den mentale sundhed og omsorg er sværere at tale om og behandle, og vi mangler ofte redskaber i omsorgskassen. Vil I have inspiration og konkrete øvelser til mental sundhed, så anbefaler vi, at I får kreativitet i omsorgskassen.

  Små tiltag giver mærkbare forandringer

  Foredraget og workshoppen ”Kreativitet i omsorgskassen” indeholder enkle øvelser og værktøjer. De er kreative og er med til at åbne nye sider hos den enkelte og i gruppen. Det giver nye tanker, følelser og bedre handlemuligheder, så resultatet er et rart og varmt arbejdsmiljø, med god omgangstone og omsorg, så der kan skabes gode resultater på arbejdspladsen. Kort sagt større glæde og overskud til at rumme det svære og hinanden, når der er udfordringer.

  Foredraget giver jer desuden viden og indblik i, hvordan hjerner og mennesker fungerer og tænker.

  Det får I med fra foredraget:

  • Viden om, hvordan hjerner og mennesker tænker, og hvordan vi reagerer, når vi bliver pressede på arbejdet.
  • Sjove og kreative øvelser, hvor alle kan være med og som åbner for sansning, leg, glæde, mod og kropslighed. Elementer, der er vigtige for vores egen og gruppens mentale sundhed
  • Enkle øvelser som mindsker stress og øger arbejdsglæden - og som kan bruges efter foredraget til at fastholde de nye, gode vaner

  Ved at implementere øvelserne, vil I opleve:

  • Mindre stress og sygefravær
  • Større rummelighed, tolerance og arbejdsglæde
  • Bedre sammenhold og gruppedynamik

  Varighed ca. 1-1,5 time (evt. + pause, iflg. jeres ønske/tidsplan).
  I står selv for evt. forplejning.
  Pris: Kr. 10.000 + moms. (søg senest 28. august Velliv Foreningen om 10.000 kr.)
  Dato: Arrangementet skal placeres 3.-11. oktober 2020 for at være støtteberettiget
  Kontakt: gh@laegensstol.dk eller hello@trintrin.dk for at aftale nærmere.

  HVEM ER FOREDRAGSHOLDERNE:
  Vi er to virksomheder, der har slået al vores ekspertise sammen og udviklet dette foredrag.
  TrinTrin, der arbejder med kreativitet som omdrejningspunkt for udvikling af mennesker og organisationer og Lægens Stol, der arbejder med at opnå balance og overskud for de, der har et presset arbejdsliv.

  Grethe Harbo, læge. Lægens stol. 
  35 års erfaring fra hospital og praksis 
  Foredragsholder, coach/mentor 

  Hjælper stressede ansatte fra at være overlever til at være hel person, med overskud og arbejdsglæde.
  Tlf: 40513843, mail: gh@laegensstol.dk  
  www.laegensstol.dk

  Trine Dueholm, cand. mag i æstetik og kultur 
  Kreativitetsmentor og illustrator
  25 års erfaring med kreative processer 
  Tlf: 25371010, mail: td@trintrin.dk 
  www.trintrin.dk

  Trine Lerche Frøslev 
  Master i ledelse (MPA), dirigent og 20 års ledererfaring
  Ekspert i personale- og organisationsudvikling. 
  Tlf: 81353036, mail: tlf@trintrin.dk
  www.trintrin.dk
   

 • One Decision (hele landet)

  “Sådan kommer du og din organisation igennem forandringens smerte!”

  De fleste foretrækker til enhver tid status quo og gode, gamle vaner. Det er nemlig meget nemmere at være menneske, når vores dovne hjerner kun skal gå derhen, hvor de har været før!

  Men hjulene drejer hurtigt, verden er i konstant forandring, og du og din organisation skal som minimum følge med - og allerhelst trives i mange og store forandringer.

  På 60 minutter får I indsigt i, hvorfor forandring er virkelig besværlig, men hvad I heldigvis kan gøre ved jeres mindset og adfærd for at gennemføre forandringer alligevel - både som individ og som organisation.

  Tony Evald Clausen er adfærdsekspert og ved både hvad, hvorfor og hvordan vi tænker! Han mestrer nonverbal kommunikation, adfærd, konfliktforebyggelse, følelsernes intelligens og kulturforståelse. Når Tony holder foredrag, får deltagerne en hudløst ærlig, underholdende og indsigtsfuld oplægsholder.

  Foredraget passer ind i alle brancher og til alle medarbejdergrupper.

  Tony Evald Clausen tager altid gerne imod spørgsmål efter foredraget. 

  Læs mere om Tony Evald Clausen

  Om One Decision 

  One Decision, flere gange kåret som Årets foredragsbureau, formidler de bedste foredragsholdere til erhvervslivet. Vi har desuden valgt at fokusere på kvalitet frem for kvantitet. Vi har derfor håndplukket nogle unikke, dygtige og populære foredragsholdere.

  Til Danmarks Mentale Sundhedsdag tilbyder vi foredrag med fx Rune Green, Leif Carlsen, Tony Evald Clausen og Pia Norup. 

  Kontakt
  info@onedecision.dk
  Tlf. 31 61 17 00
  www.onedecision.dk 

 • StrongMind

  StrongMind Foredrag repræsenterer en nøje udvalgt række af Danmarks bedste foredragsholdere indenfor lige netop deres fagområde, der både er førende på viden og formår at formidle den viden på underholdende vis. Indenfor forandringer og organisationsændringer anbefaler vi bl.a.:

  Christian Ørsted

  Mandag bag bestselleren ”Livsfarlig Ledelse”, der er aktuel med den nye bog ”Fatale Forandringer”. Tag et nødvendigt opgør med en af de mest fasttømrede og ikke mindst skadelige myter indenfor ledelse - at der skulle være en grundlæggende modstand mod forandring.

  Læs mere om Christian Ørsted her. [https://www.strongmind.dk/Christian-Orsted]

  Erick Thürmer

  Kendt som Den Spirituelle CEO fra bl.a. Singularity University. Vi skal turde gå imod strømmen. Det handler om at omfavne alt det, der ikke kan måles – om kvantespring i bevidsthed, teknologi og produktion og om et nyt og mere spirituelt menneskesyn. Om at turde lede sig selv og andre fra hjertet og bringe en dybere mening tilbage.

  Læs mere om Erick Thürmer her. [https://www.strongmind.dk/Erick-Thurmer]

  Torben Wiese

  Danmarks vanebryder #1. Over for forandringerne står vanerne. Din hjerne elsker vaner, fordi du kan spare på energi for hver vane du har. Vaner giver dig en følelse af tryghed. Men det der føles trygt i dag, kan ende med at blive meget utrygt i morgen. Når alt omkring os forandres, kan det i sidste ende være meget utrygt at gøre som vi plejer.

  Læs mere om Torben Wiese her. [https://www.strongmind.dk/Torben-Wiese]

  Kontakt

  Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige foredragsholder til Danmarks Mentale Sundhedsdag på 7027 5097, kontakt@strongmind.dk og www.strongmind.dk.

 • Winholistic Aps (hele landet)

  Bliv bedre til at håndtere forandringer
  Det eneste konstante i vores hverdag er kravet til forandring. Vores forandringsparathed er under konstant pres, hvilket kan føre til øget travlhed eller i værste fald stress - selvom stress intet har at gøre med at have travlt.
  Det er sundt for os at have mindre perioder med travlhed. Det skærper blot vores evne til at tage beslutninger, skabe overblik og ro. Deltagerne bliver positivt udfordret og inspireret i relation til deres evne til at håndtere forandringer, travlhed og positivt stress i dagligdagen.

  Der er mulighed for at skræddersy eventet, så det passer præcis til din arbejdsplads.

  Find evt. mere inspiration i vores kursuskatalog: https://www.winholistic.dk/da/kurser

   

  Kontakt os allerede nu
  så kan vi indkredse hvilket event, der passer bedst hos jer:
  Adfærdsekspert og foredragsholder Peter Winther
  Telefon 53 38 34 00 eller på e-mail pw@winholistic.dk

 • YOUANDX (hele landet)

  1. Hvad gør forandringer ved os – og hvordan ændrer vi adfærd?

  Du kan kun bruge tiden én gang. Det gælder også din opmærksomhed. Når du står overfor en forandring, skal du derfor være særlig skarp på, hvor du retter dit blik hen. I dag bliver vi +- konstant stimuleret med informationer, og vi skal træffe valg om, hvor vi bruger vores opmærksomhed. Når vi forandrer, tilpasser og justerer vores organisationer ind, så de følger udviklingen, skal du derfor være ekstra opmærksom på, hvor du bruger din opmærksomhed.

  Opmærksomheden skal følge intentionen. Det gør den for mange af os ikke. Uanset om vi har besluttet at droppe kagen til kaffen eller bruge den nye brevskabelon, har vi en tendens til at gøre det, vi plejer. Det gør vi, fordi det går hurtigere og opleves mindre krævende. Vores hjerner er på overarbejde og det kræver en indsats at stoppe op og gøre noget andet, end vi gjorde i går. Glæd dig til foredraget med Lene, hvor vi reflekterer over:

  Hvad forandringer gør ved os, hvor længe vi kan være i forandring, hvilke forandringsledelsesgreb vi kan gribe fat i for at komme i mål, og hvordan ændrer vi adfærd?

  Om Lene Werwick

  Lene er virksomhedskonsulent og ekstern lektor på Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv på RUC. Efter mere end 15 år på arbejdsmarkedet har Lene opbygget solid erfaring med, hvordan organisationer fungerer og hvilke underliggende mekanisker, der bidrager og til tider begrænser fremdrift. Hun holder sig selv skarp ved at være nysgerrig på nyeste forskning bl.a. inden for hjernen og adfærds- og forandringsteori. 

  Foredraget varer typisk 60-70 minutter og tilpasses altid til den enkelte virksomhed.

  Læs mere om Lene her

  Prisen for Lenes foredrag er 15.400 kr. ex. moms + transport.