Samarbejde og kommunikation som tema

Herunder kan I få inspiration til, hvilke udbydere I kan benytte, hvis I vil holde et foredrag om samarbejde og kommunikation på jeres arbejdsplads. Hver udbyder beskriver dét, de kan tilbyde i forhold til temaet.

Kontakt en foredragsholder og forklar, hvad I gerne vil blive klogere på. Det kan være helt grundlæggende eller noget mere avanceret. De fleste foredragsholdere kan tilpasse deres foredrag, så det passer til jeres ønsker.

Der kan sagtens søges støtte til et foredrag med nogen, der ikke står på listen herunder. 

 • ArbejdsmiljøCentret

  Værdifuld kommunikation
  Kommunikation mellem mennesker er en forudsætning for, at vi kan danne relationer, lykkes som medarbejdere og få andre til at forstå vores budskaber.

  En ordentlig kommunikation er værdiskabende og grundlæggende for samarbejde, fælles mål, forståelse hinanden imellem på arbejdspladsen og dermed den mentale sundhed.

  Workshoppen hjælper til hensigtsmæssig kommunikation og tager udgangspunkt i psykologisk teori og fysiologisk praksis, og I vil tilegne jer kommunikationsteknikker, som udvikler kropssprog, stemmeføring og performance.

  Der tilbydes et foredrag af 1,5 timers varighed.

  Kontakt
  Pernille Vedsted, direktør Vest
  M: pv@amcentret.dk
  T: 3177 8082

  Stine Moesmand, afdelingsleder Øst
  M: sm@amcentret.dk
  T: 3157 4854

  ArbejdsmiljøCentret

 • ArbejdsglædeMinisteriet.dk by John Harmsen

  “Kender du typen” og “Forstå mig ret” er et mix af 2 spændende foredrag, hvor I får værktøjer til let at forstå hvorfor den enkelte kollega (eller kunde) gør og siger som de gør.

  I får værktøjer til hvordan I kommunikerer bedre, undgår misforståelser, også når der skal afleveres en kritisk besked.

  Der er masser af gode grin undervejs, og I kan med garanti genkende jer selv i foredraget.

  Ny bog: “Kender du typen”

  John Harmsen har netop udgivet en helt ny bog, der grundigt beskriver de menneske-typer vi alle møder i vores liv.

  Bogen er både underholdende og let at læse.

  I får 12 bøger gratis, og har mulighed for at købe flere til special-pris, så alle deltagere kan få glæde af bogen.

  Se bogen her: https://johnharmsen.dk/produkt/bog-kender-du-typen/

   

  John Harmsen

  John Harmsen er uddannet NLP Practitioner Coach, og certificeret i DISC Person & Team Adfærds Analyser.
  Det giver jer stor menneskelig indsigt i jeres medarbejder-typer, og værktøjer, der virker i jeres hverdag.

  Afholdes i hele Danmark. Kan også afholdes som webinar. 

  KONTAKTOPLYSNINGER

  ArbejdsglædeMinisteriet. dk by John Harmsen

  Telefon: 70 207 908

  Mail: John@JohnHarmsen.dk

 • Arbejdsflow.dk

  Vores foredrag

  Og pist væk fra arbejdsglæden …

  Et foredrag der sætter spot på de tre faktorer, der mindsker usund stress og styrker arbejdsflowet.

  Pris 10.000 kr. plus transport.

  Alle priser er ex. moms.

  ...

  Om Arbejdsflow.dk

  Fra gode intentioner til reel handling

  Vi hjælper dig med at skabe de bedste betingelser for trivsel og et bæredygtigt arbejdsliv – både for dig og for dine medarbejdere.

  Det gør vi ved at give dig enkle, konkrete værktøjer, du kan bruge i hverdagen til at genskabe flow, skabe engagement og øge den naturlige lyst til at tage ansvar.

  Vi har en mission om at hjælpe mennesker og organisationer med at skabe et bæredygtigt arbejdsliv for så mange som muligt. 

  Du kan få gavn af de mere end 15 års erfaring vi hver især har med undervisning og rådgivning af ledere og medarbejdere: 

  Anja Vintov er FLOW Specialist, forfatter til bøgerne om Hverdagsmod. ‘Flyt dig lidt – små skridt store forandringer (Gads Forlag) og e-bogen Kuren mod frygt (www.kurenmodfrygt.dk)  –  Stifter af FLOW Specialist Uddannelsen, ekstern underviser for bl.a. Lehman & Partners. Anja har drevet egen virksomhed i 20 år og har baggrund i IT / Salgsledelse.

  Selma Kjærbo Hansen er FLOW Specialist, MediYoga- og Mindfulness lærer og ejer af Menna Mind Business. Selma er uddannet MA i virksomhedskommunikation, BA i erhvervsøkonomi og sprog og har arbejdet med HR og kommunikation hos både globale og nationale koncerner, i dag som HR Manager hos Head Energy.

  Kontakt:

  www.arbejdsflow.dk

  Anja Vintov
  Mobil:  (+45) 20 63 74 90
  E-mail: anja@arbejdsflow.dk

  Selma Kjærbo Hansen
  Mobil: (+45) 30 72 08 98
  E-mail: selma@arbejdsflow.dk

 • Athenas

  Athenas er landets største foredragsbureau og tilbyder inspirerende foredragsoplevelse, kurser eller workshops til landets arbejdspladser og virksomheder. Vores kerneområder er trivsel, samarbejde, kommunikation, arbejdsglæde, sundhed og forandringer.

  Oplev Michael Svendsens humoristisk og underholdende foredrag om trivsel og forandringer. Foredraget handler om de alle forandringer vi møder - og hvordan at vi vælger at tackle dem. Michael har flere gange måtte foretage nogle markante karriereskift, og det er der kommet et underholdende foredrag ud af, som er fyldt med konkrete redskaber og fornyet energi.

  Kommunikationseksperten Rune Strøm er klar med et livsbekræftende foredrag om personlige kriser og modstandskraft. Når vi går gennem livet, vil vi alle opleve svære følelser, belastende tanker og bøvlede relationer. Rune Strøm sætter ord på de svære følelser der kan sætte sig fast og blive kroniske - og minde os om, at kriser og konflikter også kan føre til fornyelse, vækst eller meningsfuld forandring.

  Oplev Anders Bjørk i et motiverende og tankevækkende foredrag om personlig udvikling og trivsel på arbejdspladsen. Hvad kan I selv gøre for at få flere gode arbejdsdage i kalenderen? Hvad afgør, at I får en rigtig god arbejdsdag? Anders Bjørk er en af landets største kapaciteter, når det kommer til oplæg om forandringer og personlig udvikling, og han tilpasser indholdet efter jeres konkrete ønsker og behov.

  Oplev Tommy Krabbes underholdende foredrag om forandringer, forskellighed og fællesskab - og styrk sammenholdet hos medarbejderne på jeres arbejdsplads. Hvad sker der når vi bliver udsat for forandringer? Hvorfor nogle er videre efter to sekunder, mens andre skal bruge lang tid? Hvad gør forandringer ved vores tanker og følelser, og hvordan anerkender vi hinandens forskellighed?

  Få et godt tilbud på jeres næste foredragsholder ved at kontakte Athenas på booking@athenas.dk eller tlf. 4445 0096.

  Læs mere på www.athenas.dk

 • Blenstrup & Bisgaard

  Med et stærkt samarbejde og klar kommunikation, kan I styrke både teamets trivsel og den enkeltes mentale sundhed. Pres i hverdagen øger risikoen for, at kommunikation, koordinering og samarbejde nedprioriteres til fordel for nu-og-her hasteopgaver. På workshoppen får I viden om, hvorfor netop kommunikation, koordinering og samarbejde er afgørende for vores trivsel og effektivitet i en travl hverdag. Med den rette kommunikation kan I styrke jeres sammenhængskraft, få glæde og tryghed i arbejdet, opleve øget mening og I kan tilmed sænke tidsforbruget. Kommunikation og samarbejde er i høj grad forbundet med mental sundhed og et bæredygtigt arbejdsliv, hvor vi trives, udvikler os og bidrager til et fælles sigte.

  Dette får du med:

  • 5 faktorer der blokkerer kommunikation og samarbejde
  • Metode til at opdage og håndtere konkurrerende formål - Når der er flere formål, og vi ikke har samme behov
  • 3 effektive værktøjer:
   • Sådan gør du det lettere for dig selv at kommunikere og stille kvalificerende spørgsmål.
   • Disse spørgsmål kan øge tryghed, skærpe fokus og spare dig for tid.
   • Så lidt skal der til, for at du trænger igennem med dit budskab.

  Sted & dato

  Hos jer i uge 41 eller efter aftale.

  Form:

  Foredrag eller workshop af 3 timers varighed

  Foredragsholder

  Erfaren erhvervspsykolog fra Blenstrup & Bisgaard med mange års erfaring med fremme af mental sundhed hos både private og professionelle.

  Pris

  10.000 kr. eksl.moms + transportudgifter

  Om Blenstrup & Bisgaard:

  Vi er alle autoriserede psykologer med en stærk kombineret profil fra både erhvervspsykologiske og kliniske opgaver. Det betyder, at vi både forstår de organisatoriske og menneskelige mekanismer og behov, og det afspejler sig i vores opgaveløsning. Vi tager altid udgangspunkt i de individuelle mål, behov og ressourcer hos vores kunder og klienter. Men vi går aldrig på kompromis med vores overbevisning om, at ethvert forbrug af menneskelige ressourcer skal være langtidsholdbart og meningsgivende. Sammen skaber vi værdifulde forandringer til gavn for både det private og det professionelle liv. Mental sundhed er vores passion. 

  Du er velkommen til at læse mere her: https://www.blenstrupbisgaard.dk/moed-os/virksomhedsprofil/

  Kontakt

  Karin Bisgaard, founding partner, cand.psych.aut.

  e-mail: kb@blenstrupbisgaard.dk

  Mobil: +45 28 146 166

 • brøgger - Unfolding Human Potential (Hele landet)

  Hjernen på arbejde
  Et utraditionelt foredrag, der giver dig viden, indblik og indsigt i hvordan vores hjerne fungerer. Du forlader foredraget, med oplevelser på egen krop, af hvor stærk vores hjerne er. Du vil lære om mentaltræning, som er et uvurderligt redskab for alle, der ønsker at opnå noget med deres liv. Mentaltræning egner sig både til helbredelse, forebyggelse og optimering. Så uanset hvad du har behov for, er mentaltræning dit foretrukne værktøj efter foredraget. Du vil prøve en LIVE mentaltræning, så du selv oplever det.

  Deltagerne får:

  • Gratis mentalt overskud
  • Oplevelse af mentalt overskud
  • Indsigt i hjernens sammensætning
  • Brugbare værktøjer til at bevare mentalt overskud

  Varighed 2,5 timer

  Honorar: 10.000 kr. Kørselstillæg hvis arrangementet finder sted på Fyn eller Jylland. 

  Kontakt

  Erhvervscoach og mentaltræner Morten Brünning Brøgger
  www.brggr.com
  Tlf.: 6161 2967
  Mail: morten@brggr.com

  Om brøgger - Unfolding Human Potential

  Arbejdsglæde og trivsel er nøglen til et sundt arbejdsliv. Det er samtidig også nøglen til bedre resultater for individet og virksomheden. De virksomheder der har forstået, at den vigtigste faktor for virksomhedens succes er medarbejderes trivsel og engagement, har en klar fordel over de virksomheder der stadig leder på gammeldags manér. Det kræver ledelsesmæssigt mod at udfordre tidligere tiders lederdogmer, men de er forældede og derfor er det nu, din virksomhed skal starte med at øge trivsel hos medarbejderne.

  Unfolding Human Potential hjælper med at udfolde mod, kreativitet og nysgerrighed. Virksomheden er etableret i 2018 af Morten Brünning Brøgger, som anvender sin egen ledelseserfaring krydret med uddannelser indenfor forandringsledelse, coaching og mentaltræning til at skabe bæredygtige forandringer hos ledere, medarbejdere og idrætsudøvere.

  Morten Brünning Brøgger brænder for både faglig og personlig udvikling. Derudover leverer Morten klare forslag og inspiration til fremtidens lederegenskaber, der indebærer mod, kreativitet og nysgerrighed.

  Morten trækker på læring og erfaring, som leder og udviklingskonsulent i en af de største finansielle institutioner i Danmark. Han har arbejdet på store strategiske projekter, undervist i flere lande og samarbejdet med ledere, på flere forskellige niveauer i en stor nordisk organisation.

   

 • Cabi

  Cabi kan tilbyde både foredrag og workshop omkring samarbejde og trivselsfremmende dialog på arbejdspladsen.

  God trivsel på arbejdspladsen handler om engagement, faglighed og arbejdsglæde i hverdagen, omkring den fælles kerneopgave. En vigtig brik er det gode samarbejde samt en åben og tillidsfuld måde at kommunikere på. Men hvad skaber et godt samarbejde? Hvad er en god dialog? Og hvad betydning har arbejdspladskulturen for den måde, vi taler sammen på? Det er nogle af de spørgsmål, vi sammen med jer vil komme omkring.

  Om Cabi

  Cabi er en landsdækkende privat selvejende virksomhed med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet, som igennem mange år har arbejdet med viden og konkrete værktøjer i forhold til trivsel og sygefravær. Vores tilbud bygger på mange års erfaringer omkring dialog, med både private og offentlige virksomheder, samt forskning inden for området.

  Kontakt
  Dorte Rosendahl Kirkegaard, dor@cabiweb.dk, tlf. 2080 5007 eller Marlene Fabrien fab@cabiweb.dk, tlf.2234 3965, for muligheder eller læs mere på www.cabiweb.dk/brug-cabi

 • Center for Psykisk Sundhedsfremme

  Center for Psykisk Sundhedsfremme

  I Center for Psykisk Sundhedsfremme udvikler og kvalitetssikrer vi forskningsbaserede indsatser til bl.a. forebyggelse af stress. Vi har højeste faglige niveau og vores undervisere tæller nogle af landets førende eksperter inden for arbejdsmiljø- og stressområdet. Vi har selvfølgelig også erfaring med processer og undervisning, så det bliver ikke kedeligt  https://cfps.dk/

  Hvordan sikrer vi i fællesskab et godt psykisk arbejdsmiljø og høj trivsel.

  Vi inspirerer til, hvordan I på arbejdspladsen i fællesskab bedst arbejder med at sikre et godt psykisk arbejdsmiljø, fremme trivsel og evt. reducere sygefravær. Gennem deltagerinvolverende foredrag bliver I klogere på det gode produktive arbejdsmiljø, hvordan udfordringer opstår, og hvordan I i fællesskab styrker arbejdsmiljøet.

  Eksempler på temaer vi kan tage fat i:

  • Forebyg stress og stressrelateret sygefravær – hvilke forhold i arbejdet kræver ekstra opmærksomhed, og hvordan arbejder vi systematisk med forebyggelse på både organisations-, ledelses-, kollegagruppe- og individniveau?

   

  • Forebyg og håndter mobning og konflikter – hvordan kan mobning og konflikter forstås, hvilke forhold i arbejdet kræver ekstra opmærksomhed, og hvordan arbejder vi systematisk med forebyggelse på både organisations-, ledelses-, kollegagruppe- og individniveau?

   

  • Få det bedste ud af forandringer - hvilke psykologiske mekanismer er i spil ved forandringer, hvilke forhold kræver ekstra opmærksomhed og hvordan arbejder vi systematisk med forebyggelse af negative konsekvenser på både organisations-, ledelses-, kollegagruppe- og individniveau?

  Et foredrag giver en fælles referenceramme og problemforståelse -  og løfter derved jeres interne opmærksomhed og indsats, så I efterfølgende får et endnu bedre udgangspunkt for at lykkes og blive i stand til at arbejde videre med den fælles opgave.  Alle foredrag tager udgangspunkt i den nyeste forskningsbaserede viden, og giver jer adgang til en række konkrete værktøjer, der kan bruges på jeres arbejdsplads efterfølgende – og vi ved det virker.

  Skriv en e-mail eller ring, så tager vi en dialog om hvad der er mest behov for på netop jeres arbejdsplads.

  Yun Ladegaard, Ph.d. Erhvervspsykolog. Leder af de Erhvervsrettede Indsatser i Center for Psykisk Sundhedsfremme. E-mail: yun.ladegaard@cfps.dk tlf. 2076 2106

  Janne Skakon, Ph.d. Erhvervspsykolog. E-mail: janne.skakon@cfps.dk tlf. 2298 3737

 • Come-Back ApS

  Foredragsbaseret løft af virksomhedens mentale sundhed

  -inspiration til ledelse og medarbejdere med udgangspunkt i hidtidige indsatser og resultater

  Udbyder

  Come-Back ApS, se nærmere præsentation nederst i tilbuddet.

   

  Mental Sundhed i virksomheden – vi skaber det varige løft sammen

  Come-Back tilbyder et skræddersyet foredragsarrangement til virksomheder med fokus på at formidle og implementere nye forståelses- og handleværktøjer, så ledelse og medarbejdere sammen kan skabe et mærkbart og varigt løft i virksomhedens generelle mentale sundhed.

  De største forandringer og forbedringer i Mental Sundhed skabes bedst gennem respekt for og værdsættelse af virksomhedens hidtidige erfaringer på området. Indholdet af foredragsarrangementet tilrettelægges og tilpasses derfor på et indledende møde. For yderligere at støtte implementeringen rummer tilbuddet også et møde med virksomheden et stykke tid efter arrangementet.

  Vores erfaring er, at blivende forbedringer i den mentale sundhed bedst forankres via medejerskab til processen blandt virksomhedens medarbejdere. Vi lægger derfor på til, at medarbejderrepræsentanter et inddraget som aktive parter i møderne.

  I den aktuelle foredragssæson kan arrangementet også sætte specifikt fokus på følgerne af Covid-19-krisen påvirkning af virksomhedens mentale sundhed, og dermed hjælpe til, at virksomheden bedst muligt kommer videre.

  Plan for forløbet

   

  1. Ledelsen sender skriftligt materiale til beskrivelse af de tiltag virksomheden allerede har på området mental sundhed (sygefraværspolitik, tiltag til forebyggelse af overbelastning, trivselsfremmende aktiviteter, HR-strategi på arbejdsfastholdelse o.lign.), herunder begrundelse for valg af strategi og indsatser samt evt. dokumentation af deres hidtidige effekter.
  2. Der afholdes et indledende møde (telefonisk, via Skype eller evt. ved virksomhedsbesøg*) mellem en erfaren nærværskonsulent fra Come-Back, repræsentanter fra ledelsen og relevante medarbejderrepræsentanter til brug for tilrettelæggelse af indholdet på foredragsarrangementet.
  3. På en Mental Sundhedsdag planlægger og afvikler Nærværskonsulenten et foredrag på 3 timer på virksomheden. Medarbejderne får gennem oplæg og øvelser ny viden om mental sundhed, som bygger ovenpå det eksisterende niveau af viden. Nærværskonsulenten kommer desuden med konkrete forslag til, hvordan den mentale sundhed i virksomheden løftes med baggrund i den nye viden. Forslagene fremlægges og drøftes i en aktiv dialog mellem ledelse og repræsentanter for medarbejderne, så de kan vedtages og forankres effektivt i hele organisationen.
  4. Efter ca. tre måneder afholder Nærværskonsulenten/Sundhedsmentoren, repræsentanter fra ledelsen og relevante medarbejderrepræsentanter endnu et møde (telefonisk, via skype eller evt. ved et virksomhedsbesøg*) til forankring af tiltagene og evaluering af indsatsen.

   

  *) Virksomheds besøg kan påregnes uden yderligere beregning for virksomheder placeret i Hovedstadsområdet. For øvrige hjemsteder beregnes ekstra betaling i form af et transportvederlag.

   

  Pris

  10.000 kr.

   

  Præsentation: Come-Back – viser vejen frem

  Come-Back har mange års veldokumenterede erfaringer med at forebygge og begrænse sygemeldinger samt løfte den mentale sundhed i danske kommuner og private virksomheder. Individuelt sker det altid med udgangspunkt i det enkelte menneske, som guides i mål med helt unikke resultater for den enkeltes karriere fremadrettet. For grupper og hele virksomheder sker det altid i tæt samarbejde og koordination med ledelsen, bl.a. gennem individuel stresscoaching, oplæg og dialog, herunder foredrag og workshops, samt indsatser på arbejdsteams f.eks. teamcoaching og samarbejdsmøder (konfliktmægling).

  Come-Backs facilitatorer, som vi har valgt at kalde nærværskonsulenter, er uddannede og erfarne stresscoaches som hver dag arbejder med at øge trivsel og mental sundhed.  Som medarbejderne i Come-Back har vi forskellige andre relevante fagligheder, kompetencer og erfaringsgrundlag, men vores mission er altid det samme: Der skal være plads til alle, og vi ønsker at skabe størst mulig trivsel for alle.

   

  Kontakt for bestilling eller spørgsmål

  Specialkonsulent Torsten Balslev, torsten.balslev@come-back.dk eller på telefon 25670717.

  Come-Back ApS

  1. Mette Stryhn

  ms@come-back.dk

  www.come-back.dk

 • CRECEA

  Samarbejde og kommunikation

  Den svære kunst – kan den gøres lettere? Når vi synes, at det kører, og arbejdsdagen flyver af sted, er det gode samarbejde som hovedregel helt centralt. Omvendt gør det sig desværre også gældende, for når det er tungt, besværligt og udfordrende, afspejler det sig ofte i klager over misforståelser, svære samarbejdsrelationer og ”kemien, der ikke passer”.

  I dette foredrag gives nogle opskrifter på, hvordan det gode samarbejde etableres og vedligeholdes. Ligeledes vil der gives nogle fif til ”den gode kommunikation”, som med COVID-19 har fået nogle helt nye platforme.

  Varighed: 1½ time

  Antal deltagere: ubegrænset (dog under hensyn til Covid-19 restriktioner).

  Pris: 10.000 ekskl. moms og transport

  Aktiviteten kan gennemføres i hele Danmark, ligesom der er mulighed for online foredrag/webinar

  Kontakt:

  CRECEA A/S på 70108600 eller på mail crecea@crecea.dk

  CRECEAs mission er at gøre Danmark sundere – én virksomhed ad gangen. CRECEA er autoriseret arbejdsmiljørådgiver, og vi hjælper dig med at gøre dit arbejdsmiljø bedre. Vi tror på, at et bedre arbejdsmiljø både giver trivsel og arbejdsglæde og en bedre bundlinje.

 • Dansk Center for Mindfulness

  Samarbejde og kommunikation lider, hvis man er stresset eller har det dårligt med sig selv. En af de klare effekter af at praktisere mindfulness er, at vi bliver mindre stressede og pressede og føler os mere forbundne med omgivelserne og andre mennesker. Samtidigt finder vi ud af, at vi går og fortæller os selv en masse historier, der ikke nødvendigvis er andet end - historier. Og den oplevelse kan ændre måden vi taler med andre mennesker (og os selv) på.

  Dansk Center for Mindfulness tilrettelægger både workshops og foredrag, der tager udgangspunkt i den seneste forskning fra Danmark og internationalt. Samtidigt er vores undervisning meget hands-on med fokus på, at deltagerne prøver værktøjer af, der kan bruges i praksis. Vores viden giver indblik i, hvordan man som individ og organisation kan styrke mental sundhed og forebygge stress.

  Læs mere om centret på http://mindfulness.au.dk/

  Kontakt:

  Anne Mette Kvist Vester, Administrationsleder, Dansk Center for Mindfulness

  E: annemette@clin.au.dk 

  T: 24 61 96 64

 • Falck Healthcare

  Alle ønsker et godt samarbejde og en let og forståelig kommunikation. På denne workshop får I indsigt i, hvad der skal til samarbejds- og kommunikationsmæssigt for at være et velfungerende team. Workshoppen tager udgangspunkt i teorier og viden om teams, hvad der skal til for at man blive et velfungerende team, hvordan man håndterer uenigheder og giver feedback. I får konkrete metoder til at blive et velfungerende team og indsigt , hvor I fungerer og hvor der er plads til forbedringer.

  • Format og varighed: Foredrag af 1-2 timers varighed.
  • Foredragsholder: Erfaren erhvervspsykolog fra Falck Healthcare med spidskompetencer indenfor teamsamarbejde og gruppepsykologi

  Pris

  10.000 kr. eksl. moms + kørselstillæg

  Kontakt 

  Jacob Vindbjerg Nissen, Chefpsykolog hos Falck Healthcare
  mobil: +45 29 37 19 13
  E-mail: jvni@falck.dk

 • Heike Bonnichsen Jørgensen

  Mit speciale er at kombinere den fysiske med den mentale sundhed. Siden 1997 har jeg arbejdet med udviklingsprocesser som underviser, leder, mentor og vejleder. Som fysioterapeut og mastercoach ved jeg, at vi skal have fat i både de fysiologiske og psykologiske mekanismer, for at komme stressen til livs.

  I dag arbejder jeg som freelance konsulent med psykosocialt arbejdsmiljø og lederudvikling. Jeg håndterer en bred vifte af opgaver indenfor stressområdet og tilbyder Workshops, Mindfulnesskurser, Stresscoaching og Foredrag. Mit virkeområde ligger primært på sundhedsfaglige og pædagogiske institutioner”

  Kontakt: 

  Heike Bonnichsen Jørgensen

  31533554

  https://www.stresscenter-midt.dk/profil/

 • Konsulenthuset Bach (tilbud til alle arbejdspladser)

  Erhvervskonsulenterne fra Konsulenthuset Bach, sætter fokus på Danmarks Mentale Sundhedsdag med foredrag eller miniworkshop der skaber arbejdsglæde, trivsel og sætter fokus på stressforebyggelse.

  Foredragene kan holdes for både ledere og medarbejdere på private og offentlige arbejdspladser.

  Ved alle foredrag og miniworkshops, har vi omsat teorien direkte til enkle og anvendelige praktiske øvelser. Allerede dagen efter kan I eksekvere. Alle foredrag og workshop indeholder refleksionsøvelser, med inspiration til efterfølgende handlinger.

  Samarbejde/kommunikation

  Foredraget ”Tal Prof” for hele arbejdspladsen

  Foredraget omhandler den gode tone på arbejdspladsen. Når arbejdspladserne har fokus på en god tone og agerer professionelt i teamet, overfor kunder og borgere, så dannes der fundament for et godt arbejdsmiljø. Et arbejdsmiljø med høj arbejdsglæde, god samarbejdsevne, nedsætter mobning og fremmer stressforebyggelse.

  • Assertionstræning og empatisk kommunikation
  • Grundlæggende kommunikationsregler
  • Joharis vindue
  • Forhandlingstaktik
  • Konstruktiv feedback
  • Visuelmapping for at identificerer udviklingsfelter
  • Personlig handlingsplan for bedre kommunikation

  Varighed – 2 – 2½ time

  OM KONSULENTHUSET BACH

  Konsulenthuset Bach er dit humanistiske konsulenthus. De foredrag og miniworkshop vi tilbyder, er altid stressforebyggende, da vi arbejder med ledelse- og medarbejderudvikling med fokus på kommunikation og samarbejde. Netop for at forebygge stress, sikre et fantastisk arbejdsmiljø og skabe plads til glæde i hele organisationen.

  Her er præsenteret et udvalg af kurser, men vi tager naturligvis udgangspunkt i jeres behov og skræddersyer også foredraget – miniworkshoppen. Vores konsulenter er professionelle og brænder for at være med til at skabe et godt og sundt arbejdsmiljø.

  Sted og tidspunkt

  Foredrag eller miniworkshop kan afholdes hos jer eller i vores kontorer. De kan afholdes i uge 41 - morgen, middag og aften.

  Priser

  Priserne på de udvalgte foredrag og kurser på Danmarks Mentale Sundhedsdag er 10.000 kr. ex moms, materiale og transport.

  Kontakt

  Kontakt, Janni Bach (+45) 29647919. Mail: kontakt@konsulenthusetbach.dk

  www.konsulenthusetbach.dk

 • Lægens stol & TrinTrin

  Lægens stol & TrinTrin byder på foredrag og workshop om mental sundhed: “Kreativitet i omsorgskassen”

  Få viden og kreative øvelser med fokus på mental sundhed f.eks. 1 til 1,5 time til et personalemøde eller en temadag. Hvis der sker en skade, har alle arbejdspladser førstehjælpskassen parat. Den mentale sundhed og omsorg er sværere at tale om og behandle, og vi mangler ofte redskaber i omsorgskassen. Vil I have inspiration og konkrete øvelser til mental sundhed, så anbefaler vi, at I får kreativitet i omsorgskassen.

  Små tiltag giver mærkbare forandringer

  Foredraget og workshoppen ”Kreativitet i omsorgskassen” indeholder enkle øvelser og værktøjer. De er kreative og er med til at åbne nye sider hos den enkelte og i gruppen. Det giver nye tanker, følelser og bedre handlemuligheder, så resultatet er et rart og varmt arbejdsmiljø, med god omgangstone og omsorg, så der kan skabes gode resultater på arbejdspladsen. Kort sagt større glæde og overskud til at rumme det svære og hinanden, når der er udfordringer.

  Foredraget giver jer desuden viden og indblik i, hvordan hjerner og mennesker fungerer og tænker.

  Det får I med fra foredraget:

  • Viden om, hvordan hjerner og mennesker tænker, og hvordan vi reagerer, når vi bliver pressede på arbejdet.
  • Sjove og kreative øvelser, hvor alle kan være med og som åbner for sansning, leg, glæde, mod og kropslighed. Elementer, der er vigtige for vores egen og gruppens mentale sundhed
  • Enkle øvelser som mindsker stress og øger arbejdsglæden - og som kan bruges efter foredraget til at fastholde de nye, gode vaner

  Ved at implementere øvelserne, vil I opleve:

  • Mindre stress og sygefravær
  • Større rummelighed, tolerance og arbejdsglæde
  • Bedre sammenhold og gruppedynamik

  Varighed ca. 1-1,5 time (evt. + pause, iflg. jeres ønske/tidsplan).
  I står selv for evt. forplejning.
  Pris: Kr. 10.000 + moms. (søg senest 28. august Velliv Foreningen om 10.000 kr.)
  Dato: Arrangementet skal placeres 3.-11. oktober 2020 for at være støtteberettiget
  Kontakt: gh@laegensstol.dk eller hello@trintrin.dk for at aftale nærmere.

  HVEM ER FOREDRAGSHOLDERNE:
  Vi er to virksomheder, der har slået al vores ekspertise sammen og udviklet dette foredrag.
  TrinTrin, der arbejder med kreativitet som omdrejningspunkt for udvikling af mennesker og organisationer og Lægens Stol, der arbejder med at opnå balance og overskud for de, der har et presset arbejdsliv.

  Grethe Harbo, læge. Lægens stol. 
  35 års erfaring fra hospital og praksis 
  Foredragsholder, coach/mentor 

  Hjælper stressede ansatte fra at være overlever til at være hel person, med overskud og arbejdsglæde.
  Tlf: 40513843, mail: gh@laegensstol.dk  
  www.laegensstol.dk

  Trine Dueholm, cand. mag i æstetik og kultur 
  Kreativitetsmentor og illustrator
  25 års erfaring med kreative processer 
  Tlf: 25371010, mail: td@trintrin.dk 
  www.trintrin.dk

  Trine Lerche Frøslev 
  Master i ledelse (MPA), dirigent og 20 års ledererfaring
  Ekspert i personale- og organisationsudvikling. 
  Tlf: 81353036, mail: tlf@trintrin.dk
  www.trintrin.dk
   

 • One Decision (hele landet)

  “Styrk jeres kommunikation - nedbryd offermentaliteten!”

  Bliv inspireret af Tony Evald Clausen og få indsigt i, hvordan I sikrer en sund stemning mellem kolleger, høj trivsel og konstruktiv kommunikation.

  Hovedkilden til stress, frustration og mistrivsel på arbejdspladsen er dårligt psykisk arbejdsmiljø. Karakteriseret ved passiv aggressivitet, sladder, usagte interne konflikter og offermentalitet. Opdag, hvordan I aktivt sikrer den mentale sundhed for den enkelte og for gruppen igennem direkte, ærlig og konstruktiv kommunikation.

  På 60 minutter får I både indsigter, erkendelser og værktøjer til, hvordan mennesker bedst konfronterer offermentalitet i os selv, kolleger og kollektivet, uden at skabe unødige konflikter og spændinger.
  Alle vil opdage, at ingen kan undsige sig at have spillet offer, bøddel eller redder i arbejdssituationer!

  Er I klar til en øjenåbner, der først er ubehagelig, men som straks efter styrker jeres kommunikation og samarbejde?!

  Tony Evald Clausen er adfærdsekspert og ved både hvad, hvorfor og hvordan vi tænker! Han mestrer nonverbal kommunikation, adfærd, konfliktforebyggelse, følelsernes intelligens og kulturforståelse. Når Tony holder foredrag, får deltagerne en hudløst ærlig, underholdende og indsigtsfuld oplægsholder.

  Foredraget passer ind i alle brancher og til alle medarbejdergrupper.

  Tony Evald Clausen tager altid gerne imod spørgsmål efter foredraget. 

  Læs mere om Tony Evald Clausen

  Om One Decision 

  One Decision, flere gange kåret som Årets foredragsbureau, formidler de bedste foredragsholdere til erhvervslivet. Vi har desuden valgt at fokusere på kvalitet frem for kvantitet. Vi har derfor håndplukket nogle unikke, dygtige og populære foredragsholdere.

  Til Danmarks Mentale Sundhedsdag tilbyder vi foredrag med fx Rune Green, Leif Carlsen, Tony Evald Clausen og Pia Norup. 

  Kontakt
  info@onedecision.dk
  Tlf. 31 61 17 00
  www.onedecision.dk 

 • StrongMind

  StrongMind Foredrag repræsenterer en nøje udvalgt række af Danmarks bedste foredragsholdere indenfor lige netop deres fagområde, der både er førende på viden og formår at formidle den viden på underholdende vis. Indenfor samarbejde og kommunikation anbefaler vi bl.a.:

  Peter Langdal

  Tidens mest succesrige teaterleder og iscenesætter. Sæt fokus på den kollektive styrke, de forskellige roller og den kærlige og engagerede ledelse af mennesker, så yder vi alle det optimale – også under meget snævre begrænsninger.

  Læs mere om Peter Langdal her. [https://www.strongmind.dk/Peter-Langdal]

  Eskild Ebbesen

  3 x OL-guldvinder i den legendariske robåd ”Guldfireren”. På en arbejdsplads er man kun så stærk som sit svageste led. Derfor handler det om, at finde frem til hinandens stærkeste sider, og bygge et samarbejde på det. Få et indblik i hemmelighederne bag at skabe en organisation af vindere.

  Læs mere om Eskild Ebbesen her. [https://www.strongmind.dk/Eskild-Ebbesen]

  Ian Marko Fog

  Tidl. Landsholdsanfører i håndbold og Årets Træner. Hvordan går man fra nedrykning til slutspil med meget begrænsede ressourcer? Få mest ud af dem og forløs potentialet med masser af konkrete værktøjer og underholdende anekdoter.

  Læs mere om Ian Marko Fog her. [https://www.strongmind.dk/Ian-Marko-Fog]

  Kontakt

  Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige foredragsholder til Danmarks Mentale Sundhedsdag på 7027 5097, kontakt@strongmind.dk og www.strongmind.dk.

 • TeamArbejdsliv

  1. Samarbejde mellem forskellige grupper og funktioner

  Hvordan er kommunikationen og samarbejdet mellem forskellige faggrupper, funktioner og afdelinger på jeres arbejdsplads? Og hvad kan I gøre, hvis I gerne vil forbedre kommunikationen og samarbejdet af hensyn til den opgave, I alle bidrager til?

  Oplægget præsenterer en tilgang (relationel koordinering), som er baseret på forskning og som har vist sig praktisk anvendelig på mange typer af arbejdspladser.

  2. Usund kommunikation

  Af og til udvikler kommunikationen på en arbejdsplads sig i en uheldig retning, og det bliver svært at drøfte opgaverne uden at vi bliver vrede og irriterede på hinanden. Samtidig kan man risikere at sladder fylder mere og mere, og til sidst går det ud over opgaveløsningen og trivslen. Hvordan kan man ændre situationen og i stedet prioritere dialog, god kommunikation og trivsel?

  Af og til udvikler kommunikationen på en arbejdsplads sig i en uheldig retning, og det bliver svært at drøfte opgaverne uden at vi bliver vrede og irriterede på hinanden. Samtidig kan man risikere at sladder fylder mere og mere, og til sidst går det ud over opgaveløsningen og trivslen. Hvordan kan man ændre situationen og i stedet prioritere dialog, god kommunikation og trivsel?

  Workshoppen består af korte oplæg om usund kommunikation og konflikters udvikling samt metoder og værktøjer til at ændre kommunikationsformen.

  Herudover inddrages I aktivt i en nærværende tilgang, hvor jeres egen kommunikation kommer i spil og hvor vi tager udgangspunkt i konkrete situationer fra jeres arbejdsliv samt arbejder med de præsenterede værktøjer.

  Deltagerantal max 25

  Kontakt:
  Eva Thoft, email: eth@teamarbejdsliv.dk; Tlf: 2091 7417 eller
  Henrik Ankerstjerne Eriksen hae@teamarbejdsliv.dk, Tlf: 22 86 21 37

  Læs mere på vores hjemmeside 

 • Torben Lorentsen

  Hvordan er DIN personlighed en styrke for succes i erhvervslivet? 

  …hedder foredraget, der giver dig indsigter i hvordan din personlighed og passion har indflydelse på samarbejdet i dit team eller på din virksomhed.

  Samarbejde handler om, at vi alle bruger vores kompetencer og personlighed på en passioneret og positiv måde i hverdagen

  Det er vores personlighed og passion, der er drivkraften i vores hverdag, også i erhvervslivet.

  Det viser bl.a. en undersøgelse fra Standford University, der understreger, at vores personlighed har langt større betydning, end vores viden, for vores resultater.

  I mit foredrag fortæller jeg bl.a. om HVORFOR det forholder sig sådan og hvordan du kan hjælpe DIG til, at få endnu større succes i erhvervslivet.

  Medarbejdere er medarbejdere 18 procent af tiden, og de er mennesker 100 procent af tiden.

  Se evt. en lille video om emnet her: https://youtu.be/CkoLZrqCs3I

  Foredraget tilpasses dit behov og ønsker.

  Et foredrag med mig, gi’r dig:

  • Høj energi og jordnær tilgang til vores komplekse liv
  • Salg og kundeoplevelser med passion og personlighed
  • Ledelse og teamwork med menneskelighed
  • Mennesker skaber relationer – relationer skaber resultater
  • Fremelsk og udlev din indre passion og nå dine mål
  • Vejen til drømmejobbet
  • Forstå, acceptér og anerkend dig selv som den, du er
  • Simple redskaber til at tage ansvar for DIG
  • Forsknings- og evidensbaseret viden om DIG.

  Se hvad kunderne siger her: https://www.torbenlorentsen.dk/

  Kontakt Torben Lorentsen her:

  Mail: torben@torbenlorentsen.dk

  Tlf. 3046 0455

   

  OM TORBEN LORENTSEN

  Inspirerende – jordnær – udfordrende

  Torben er forrygende dygtig til at tilpasse udbyttet af sine foredrag til sit publikum

  • For dig som privatperson eller på job/uddannelse
  • Fra ung til gammel
  • Om det handler om salg og kundeservice eller ledelse og teamwork
  • Det handler om det hele menneske – det handler om DIG!

  Torben brænder for, at hjælpe mennesker med, at DE bruger deres energi på det, der giver mening i DERES liv – enkeltpersoner såvel som teams og både privat og arbejdsmæssigt.

  Han løfter energien hos sine medmennesker og med sine jordnære forklaringer og humor, giver han forståelse for og lyst til at tage ansvar for sit liv og tage ”Ja-hatten” på.

  Når vi mister vores identitet, kommer ensomheden og manglende tro på sig selv snigende. Når vi fremelsker og udlever vores indre passion og selvkærlighed, skabes grundlaget for vores bedste liv og skaber balance mellem arbejde, familie og DIG. Og det er det man som tilhører oplever på inspirerende måde, når Torben tager scenen og giver publikum forskningsbaseret viden, jordnære redskaber og historier fra hans eget liv med nærvær og forrygende engagement.

  Torben har siden sin barndom ”løbet og løbet”, for at bevise at han er god nok. Det har bragt ham gennem en erhvervskarriere fra fotohandler til sælger til salgsleder til salgschef til salgs- og marketingchef…til han i 2011/12 mistede sin identitet og det førte Torben til en langt mere glad og meningsfyldt livsbane, såvel privat som arbejdsmæssigt.

  Jeg ejer også Passion360, hvor jeg gennem undervisning, workshops, foredrag og sparring indenfor salg, kundeservice, ledelse og teamwork skaber grundlaget for en stabil virksomhed, med mennesket som omdrejningspunkt samt hjælper ejerledere og medarbejdere til at udleve deres passion i virksomheden.

  Mennesker skaber relationer og relationer skaber resultater.

  Se mere her: https://www.torbenlorentsen.dk/

 • Winholistic Aps (hele landet)

  Sådan håndterer du irriterende typer
  Selvom styrken i et team ligger i menneskers forskellighed, er det ofte ”de andre”, altså dem der ikke er som os, der irriterer os mest i det daglige.
  Med udgangspunkt i adfærdspsykologien kortlægges ”de irriterende typer”.
  Gennem fokus på egen og andres foretrukne adfærd, lærer deltagerne sig selv og ”de andre” endnu bedre at kende – både hvad angår styrker og udviklingsmuligheder.

  Der er mulighed for at skræddersy eventet, så det passer præcis til din arbejdsplads.

  Få et positivt mindset
  Et positivt mindset kan producere positive holdninger, og positive holdninger fører til positive resultater. At tænke stort og positivt er en succesfuld vane, som kan indøves.
  Her får deltagerne tro på, at man skaber sin egen fremtid og tips til, hvordan de kan få maksimalt udbytte af positiv tænkning.

  Der er mulighed for at skræddersy eventet, så det passer præcis til din arbejdsplads.

  Find evt. mere inspiration i vores kursuskatalog: https://www.winholistic.dk/da/kurser

  Kontakt os allerede nu
  så kan vi indkredse hvilket event, der passer bedst hos jer:
  Adfærdsekspert og foredragsholder Peter Winther
  Telefon 53 38 34 00 eller på e-mail pw@winholistic.dk

 • YOUANDX (hele landet)

  1. Spil hinanden gode – vejen til det optimale samarbejde

  Ved du, hvordan du og dine kolleger skaber de bedste forudsætninger for et samarbejde i verdensklasse – og hvordan I spiller hinanden gode – hver dag?

  Glæd dig til et hæsblæsende og topmotiverende foredrag med en af Danmarks absolut dygtigste foredragsholdere inden for samarbejde og motivation. Arne Nielsson klæder dig og teamet på med værktøjer og teknikker til at spille hinanden gode. Det handler bl.a. om at få indsigt i, hvordan de forskellige persontyper i et team agerer – og hvordan I skaber de bedste betingelser for et samarbejde i verdensklasse.

  Om Arne Nielsson

  Arne Nielsson var den mindste kanoroer, der, på trods af omverdenens manglende tro på hans evne til at få succes, blev den mest succesfulde kanoroer med 10 verdensmesterskaber, 74 danske mesterskaber og 1 olympisk medalje bag sig – et eksempel og bevis på, at det er vores holdninger til os selv og dem, vi er sammen med, der afgør vores resultater. I dag bruger Arne størstedelen af sin tid på at rådgive, undervise og coache virksomheder og individer i dansk erhvervsliv.

  Foredraget varer typisk 60-90 minutter og tilpasset altid til den enkelte virksomhed.

  Læs mere om Arne her

  Prisen for Arnes foredrag på Sjælland er 20.000 kr. ex. moms + transport og på

  Fyn/Jylland 23.000 kr. ex. moms + transport

  2. Brænd igennem med dit budskab og opnå større gennemslagskraft

  Kunsten at kunne brænde igennem med sit budskab og have ordet i sin magt er en af de vigtigste konkurrenceparametre på vor tids arbejdsmarked. Og når du har knækket koden, giver det dig langt større arbejdsglæde i din hverdag. Det handler først og fremmest om at være klædt rigtigt på og have de redskaber, der sikrer, at du fremstår som en professionel og troværdig formidler.

  Glæd dig til foredraget, der giver dig værktøjer til, hvordan du fanger lytterens opmærksomhed og får styr på dit kropssprog. Du får desuden tips til at få styr på din nervøsitet og redskaber til at få optimal kontakt med dine lyttere.

  Om Kristian Koch

  Kristian er Executive Coach, personlig rådgiver og blandt Danmarks mest benyttede foredragsholdere inden for præsentationsteknik. Han har en baggrund som skuespiller og mangeårig erfaring med rådgivning i erhvervslivet. Han er desuden forfatter til bogen ’Ud over scenekanten’. 

  Læs mere om Kristian her

  Foredraget varer typisk 90 minutter og tilpasses altid til den enkelte virksomhed.

  Prisen for Erlas foredrag er 16.500 kr. ex. moms + transport.

  Hvem er YOUANDX

  YOUANDX er en af Danmarks største og mest respekterede foredragsbureauer. Vi brænder for at dele inspiration og viden med erhvervslivet. Vi sikrer, at du via vores platform altid har adgang til de bedste foredragsholdere og videns-eksperter.

  Vi sidder klar til at rådgive dig

  Kontakt os meget gerne på tlf. nr. 70200449

  info@youandx.com

  www.youandx.com