Teambuilding

Teambuilding kan kombineres med ny viden og læring om mental sundhed i arbejdslivet.

Teambuilding_6000x4000.png

Teambuilding eller andre aktiviteter er altid en god idé. Og det kan kombineres med ny viden og dialog om mental sundhed i arbejdslivet. Teambuilding er for jer, der gerne vil styrke samarbejdet og kommunikationen. Måske foregår det et sted, hvor nogen kan fortælle om mental sundhed i arbejdslivet, men det kan også være, at I inviterer nogen, som kan få jer til at tale sammen. Det kan f.eks. være en arbejdsmiljøkonsulent, en erhvervspsykolog eller en stresscoach. Det kan også være en ekspert fra et fagforbund eller en arbejdsgiverorganisation.

Hvad skal I gøre

I skal finde ud af, hvor I vil hen og hvorfor. Så skal I finde ud af, om der skal ske noget der, hvor I kommer hen, eller om der skal ske noget på vej derhen. Eller begge dele. I skal f.eks. have lejet en bus eller booket et aktivitet. I skal finde ud af, om I vil have hjælp til samtale og ny viden igennem et foredrag eller en workshop – eller om I vil gøre det selv.

Hvem er det egnet til

Teambuilding og andre lignende aktiviteter er for jer der gerne vil op af stolen og bruge hovedet eller kroppen på nye måder. Alle på en arbejdsplads kan have godt af at være sammen i nye rammer og få nye oplevelser i fællesskab.

Økonomi

Der kan bl.a. søges støtte til udgifter til medarbejdere, der skal arbejde med at arrangere en udflugt, til foredragsholdere eller arrangører af workshops, til besøg på destinationer, busleje eller anden transport, forplejning og andre omkostninger ved at arrangere aktiviteterne.

Kontakt

Der er mange forskellige former for aktiviteter, der kan ryste jer sammen eller give nye input til jeres kommunikation. Vi har samlet en række muligheder her. Der kan sagtens søges støtte til en workshop med nogen, der ikke står på listen.