Forandringer og organisationsændringer som tema

Herunder kan I få inspiration til, hvilke udbydere I kan benytte, hvis I vil holde en workshop om forandringer og organisationsændringer på jeres arbejdsplads. Hver udbyder beskriver dét, de kan tilbyde i forhold til temaet.

Kontakt en workshopsholder og forklar, hvad I gerne vil blive klogere på. Det kan være helt grundlæggende eller noget mere avanceret. De fleste udbydere kan tilpasse deres tilbud, så det passer til jeres ønsker.

Der kan sagtens søges støtte til et foredrag med nogen, der ikke står på listen herunder. 

 • Arbejdsflow.dk

  Arbejdsflow i praksis (Varighed – 4 timer)

  Er det muligt at glide gennem en produktiv arbejdsdag uden frustration, pres og jag?

  Er det muligt at skabe basis for kontinuerlig ro i maven og overblik, selvom der er deadlines, forandringer og uvisheder i hobetal?

  Er det muligt at komme hjem fra en arbejdsdag med overskud?

  Det korte svar er JA.

  Kræver det øvelse?

  JA.

  Er det indsatsen værd?

  JA

  På workshoppen om Arbejdsflow i praksis gennemgår deltagerne de 4 faser i arbejdsflow og lærer hvordan de kan bruges til at minimere stress og jag i hverdagen ved simple, kontinuerlige indsatser, der vækker lysten hos til at tage ansvar for egen trivsel.

  Pris: 17.000 kr. plus transport

  Alle priser er ex. moms.

  Om Arbejdsflow.dk

  Fra gode intentioner til reel handling

  Vi hjælper dig med at skabe de bedste betingelser for trivsel og et bæredygtigt arbejdsliv – både for dig og for dine medarbejdere.

  Det gør vi ved at give dig enkle, konkrete værktøjer, du kan bruge i hverdagen til at genskabe flow, skabe engagement og øge den naturlige lyst til at tage ansvar.

  Vi har en mission om at hjælpe mennesker og organisationer med at skabe et bæredygtigt arbejdsliv for så mange som muligt. 

  Du kan få gavn af de mere end 15 års erfaring vi hver især har med undervisning og rådgivning af ledere og medarbejdere: 

  Anja Vintov er FLOW Specialist, forfatter til bøgerne om Hverdagsmod. ‘Flyt dig lidt – små skridt store forandringer (Gads Forlag) og e-bogen Kuren mod frygt (www.kurenmodfrygt.dk)  –  Stifter af FLOW Specialist Uddannelsen, ekstern underviser for bl.a. Lehman & Partners. Anja har drevet egen virksomhed i 20 år og har baggrund i IT / Salgsledelse.

  Selma Kjærbo Hansen er FLOW Specialist, MediYoga- og Mindfulness lærer og ejer af Menna Mind Business. Selma er uddannet MA i virksomhedskommunikation, BA i erhvervsøkonomi og sprog og har arbejdet med HR og kommunikation hos både globale og nationale koncerner, i dag som HR Manager hos Head Energy.

  Kontakt:

  www.arbejdsflow.dk

  Anja Vintov
  Mobil:  (+45) 20 63 74 90
  E-mail: anja@arbejdsflow.dk

  Selma Kjærbo Hansen
  Mobil: (+45) 30 72 08 98
  E-mail: selma@arbejdsflow.dk

 • ArbejdsmiljøCentret

  Bæredygtig ledelse som nøglen til succesfulde forandringer og organisationsændringer 
  Flere og flere virksomheder har bæredygtighed på dagsordenen, og mange har allerede taget stilling til hvilke af FN’s verdensmål, de bidrager til.

  Vi oplever et stigende menneskeligt behov for at bidrage til bæredygtigheden i denne verden, og coronakrisen har pustet til denne udvikling og understreget, at vi befinder os på tærsklen til en tid fuld af forandringer i arbejdslivet:

  Inden for ledelse og arbejdsmiljø er den bæredygtige organisation, det bæredygtige arbejdsliv og mental sundhed blevet et mantra, og ordene afspejler hos mange et ønske om at skabe virksomheder, hvor medarbejderne kan være et langt arbejdsliv uden at blive nedslidt – både mentalt og fysisk.

  Under temaet Forandringer og organisationsændringer arbejder vi med bæredygtighed på ledelse- og medarbejderniveau. Hvilke ledelsesmæssige dilemmaer og problemstillinger er det nødvendigt og hensigtsmæssigt, at du som leder forholder dig til, når du skal bidrage til at skabe en bæredygtig verden, virksomhed og virkelighed for dine medarbejdere? Hvilket ansvar og hvilke vaneændringer skal den enkelte medarbejder tage på sig, for at vi i fællesskab kan lykkes?

  Vi ser på både de psykologiske mekanismer, der ligger til grund for vores adfærd og også på de ledelsesmæssige værktøjer, der kan være brugbare i løsningen.

  Der tilbydes en workshop af 3 timers varighed.

  Kontakt
  Pernille Vedsted, direktør Vest
  M: pv@amcentret.dk
  T: 3177 8082

  Stine Moesmand, afdelingsleder Øst
  M: sm@amcentret.dk
  T: 3157 4854

  ArbejdsmiljøCentret

 • Athenas

  Athenas er landets største foredragsbureau og tilbyder inspirerende foredragsoplevelse, kurser eller workshops til landets arbejdspladser og virksomheder. Vores kerneområder er trivsel, samarbejde, kommunikation, arbejdsglæde, sundhed og forandringer.

  Oplev Michael Svendsens humoristisk og underholdende foredrag om trivsel og forandringer. Foredraget handler om de alle forandringer vi møder - og hvordan at vi vælger at tackle dem. Michael har flere gange måtte foretage nogle markante karriereskift, og det er der kommet et underholdende foredrag ud af, som er fyldt med konkrete redskaber og fornyet energi.

  Kommunikationseksperten Rune Strøm er klar med et livsbekræftende foredrag om personlige kriser og modstandskraft. Når vi går gennem livet, vil vi alle opleve svære følelser, belastende tanker og bøvlede relationer. Rune Strøm sætter ord på de svære følelser der kan sætte sig fast og blive kroniske - og minde os om, at kriser og konflikter også kan føre til fornyelse, vækst eller meningsfuld forandring.

  Oplev Anders Bjørk i et motiverende og tankevækkende foredrag om personlig udvikling og trivsel på arbejdspladsen. Hvad kan I selv gøre for at få flere gode arbejdsdage i kalenderen? Hvad afgør, at I får en rigtig god arbejdsdag? Anders Bjørk er en af landets største kapaciteter, når det kommer til oplæg om forandringer og personlig udvikling, og han tilpasser indholdet efter jeres konkrete ønsker og behov.

  Oplev Tommy Krabbes underholdende foredrag om forandringer, forskellighed og fællesskab - og styrk sammenholdet hos medarbejderne på jeres arbejdsplads. Hvad sker der når vi bliver udsat for forandringer? Hvorfor nogle er videre efter to sekunder, mens andre skal bruge lang tid? Hvad gør forandringer ved vores tanker og følelser, og hvordan anerkender vi hinandens forskellighed?

  Få et godt tilbud på jeres næste foredragsholder ved at kontakte Athenas på booking@athenas.dk eller tlf. 4445 0096.

  Læs mere på www.athenas.dk

   

 • Blenstrup & Bisgaard

  Når forandringerne rammer (igen?) går der en masse mere eller mindre forudsigelige dynamikker i gang i teamet – og blandt alle de samarbejdspartnere, som teamet har i den øvrige organisation. Der kan opstå usikkerhed både i forhold til jobindhold, jobsikkerhed, sociale relationer mm. Trivsel, motivation og engagement svinger op og ned blandt teamets medarbejdere – og ofte i utakt. Usikkerheden og evt. dårlig stemning tærer over tid på den mentale sundhed hos alle. Som leder bliver du måske endda usikker på, om dialoger om trivslen skader mere end den gavner, fordi nogle teammedlemmers dårlige humør synes at trække de andre endnu længere ned. Men det gør den ikke, hvis man har de rigtige værktøjer!

  Dette får du med:

  • Viden om almindelige reaktioner på forandring og forandringers betydning for mental sundhed
  • Værktøjer til at sætte fælles mål, når de organisatoriske mål er uklare
  • Værktøjer til at rammesætte og facilitere de nødvendige dialoger
  • Værktøjer til at ansvarliggøre og engagere alle i teamet/afdelingen


  Sted & dato

  Hos jer i uge 41 eller efter aftale.

  Form:

  Foredrag eller workshop af 3 timers varighed

  Foredragsholder

  Erfaren erhvervspsykolog fra Blenstrup & Bisgaard med mange års erfaring med fremme af mental sundhed hos både private og professionelle.

  Pris

  10.000 kr. eksl.moms + transportudgifter

  Om Blenstrup & Bisgaard:

  Vi er alle autoriserede psykologer med en stærk kombineret profil fra både erhvervspsykologiske og kliniske opgaver. Det betyder, at vi både forstår de organisatoriske og menneskelige mekanismer og behov, og det afspejler sig i vores opgaveløsning. Vi tager altid udgangspunkt i de individuelle mål, behov og ressourcer hos vores kunder og klienter. Men vi går aldrig på kompromis med vores overbevisning om, at ethvert forbrug af menneskelige ressourcer skal være langtidsholdbart og meningsgivende. Sammen skaber vi værdifulde forandringer til gavn for både det private og det professionelle liv. Mental sundhed er vores passion. 

  Du er velkommen til at læse mere her: https://www.blenstrupbisgaard.dk/moed-os/virksomhedsprofil/

  Kontakt

  Karin Bisgaard, founding partner, cand.psych.aut.

  e-mail: kb@blenstrupbisgaard.dk

  Mobil: +45 28 146 166

 • Center for Psykisk Sundhedsfremme

  Center for Psykisk Sundhedsfremme

  I Center for Psykisk Sundhedsfremme udvikler og kvalitetssikrer vi forskningsbaserede indsatser til bl.a. forebyggelse af stress. Vi har højeste faglige niveau og vores undervisere tæller nogle af landets førende eksperter inden for arbejdsmiljø- og stressområdet. Vi har selvfølgelig også erfaring med processer og undervisning, så det bliver ikke kedeligt.

  Tema 1. Workshop om hvordan vi i fællesskab sikrer høj trivsel

  Vi inspirerer til hvordan I på arbejdspladen i fællesskab bedst arbejder med at fremme trivsel og sikre et godt psykisk arbejdsmiljø. Workshoppen vil gøre jer klogere på det gode produktive arbejdsmiljø, hvordan udfordringer opstår og hvordan I i fælleskab styrker trivslen.

  Eksempler på temaer vi kan tage fat i:

  • Forebyg stress og stressrelateret sygefravær
  • Forebyg og håndter mobning og konflikter
  • Få det bedste ud af forandringer

  Alle workshops tager udgangspunkt i den nyeste forskningsbaserede viden, og giver jer adgang til en række konkrete værktøjer, der kan bruges på jeres arbejdsplads efterfølgende.

  Skriv en e-mail eller ring, så tager vi en dialog om hvad der er mest behov for på netop jeres arbejdsplads.

  Yun Ladegaard, Ph.d. Erhvervspsykolog. Leder af de Erhvervsrettede Indsatser i Center for Psykisk Sundhedsfremme. Email: yun.ladegaard@cfps.dk, tlf. 2076 2106

  Janne Skakon, Ph.d. Erhvervspsykolog. E-mail: janne.skakon@cfps.dk tlf. 2298 3737

 • CRECEA

  Håndter de menneskelige reaktioner på forandringer

  Oplever I også udfordringer og frustrationer i forbindelse med gennemførelse af forandringer på jeres arbejdsplads? Er det svært at få alle med? I denne workshop giver vi et indblik i den psykologi og nogle af de mekanismer, som gør at forandringer ofte bliver træge eller angstprovokerende, og I vil blive præsenteret for værktøjer og metoder til at arbejde med den modstand, der ofte opstår, når forandringerne skyller ind over medarbejdere og ledere.

  Varighed: 2-3 timer

  Antal deltagere: op til 25 deltagere pr. workshop.

  Pris: 10.000 ekskl. moms og transport

  Aktiviteten kan gennemføres i hele Danmark

  Kontakt:

  CRECEA A/S på 70108600 eller på mail crecea@crecea.dk

  CRECEAs mission er at gøre Danmark sundere – én virksomhed ad gangen. CRECEA er autoriseret arbejdsmiljørådgiver, og vi hjælper dig med at gøre dit arbejdsmiljø bedre. Vi tror på, at et bedre arbejdsmiljø både giver trivsel og arbejdsglæde og en bedre bundlinje.

   

 • DA Arbejdsmiljøuddannelse

  I uge 41 udbyder DA arbejdsmiljøuddannelse 5 workshops til såvel offentlige og private virksomheder.

  Under temaet forandringer afvikler vi følgende workshop:

  Psykisk arbejdsmiljø og forandringerfå trivslen med

  Forandringshastigheden i virksomheder kan vel bedst karakteriseret som værende konstant accelererende, og kan sætte det psykiske arbejdsmiljø under pres.

  På workshoppen sætter vi fokus på, hvordan I kan arbejde for at sikre et godt psykisk arbejdsmiljø i forbindelse med forandringer, og hvordan forandringsprocesser påvirker det daglige arbejde før, under og efter forandringen.

  På workshoppen bliver I introduceret til principper for robuste forandringer.

  • Planlægning, der tænker trivsel ind i forandringsprocessen.
  • Konkrete redskaber til kommunikation af formålet og behovet for forandringen.
  • Inddragelse af arbejdsmiljøorganisationen, ledere og medarbejdere.
  • Naturlige reaktioner ved forandringer.
  • Dialog og håndtering af tvivl og usikkerhed.

  En workshop hos jer varer 2,5 time og der kan være op til 25 deltagere. 

  Oplægsholdere:                                                                                           

  Karl Christian Kjær, BA, MSc. Arbejdsmiljøkonsulent og underviser.
  Susanne Green, Stresscoach og arbejdsmiljøunderviser.                                  

  Vores underviser har stor erfaring i at afvikle workshops i emner, der kan bidrage til en arbejdsdag med mental sundhed og trivsel.

  Målgruppe: Ledere og medarbejdere.

  Pris: 10.000,- kr. ekskl. moms. og underviserens transportudgifter.

  Reservation: DA arbejdsmiljøuddannelse Jonas Björk tlf. 33 38 94 70, mail@dakurser.dk                            
  Kontakt os, så sammensætter vi et program, der giver mening for jer. 

  DA arbejdsmiljøuddannelse www.dakurser.dk

  Dansk Arbejdsgiverforening samarbejder med Velliv Foreningen og indgår i partnerskabet ”Sammen om mental Sundhed” for at udbrede viden om mental sundhed på danske arbejdspladser.

 • Dansk Center for Mindfulness

  En af de største udfordringer for os mennesker er forandring. Derfor går mindfulness i høj grad ud på at arbejde tanker og følelser i forhold til at leve med usikkerhed, forandring og følelsen af tab af kontrol.

  Dansk Center for Mindfulness tilrettelægger både workshops og foredrag om temaet forandring. Vi tager altid udgangspunkt i den seneste forskning fra Danmark og internationalt. Samtidigt er vores undervisning meget hands-on med fokus på, at deltagerne prøver værktøjer af, der kan bruges i praksis. Vores viden giver indblik i, hvordan man som individ og organisation kan arbejde med at styrke mental sundhed og forebygge stress.

  Læs mere om centret på http://mindfulness.au.dk/

  Kontakt:

  Anne Mette Kvist Vester, Administrationsleder, Dansk Center for Mindfulness

  E: annemette@clin.au.dk 

  T: 24 61 96 64

 • Falck Healthcare

  Alle ønsker udvikling, men sjældent ønsker man forandringer. Vi præsenterer jer for den psykologi, der ofte gør forandringer træge eller angstprovokerende. I får værktøjer til, hvordan I sammen kommer igennem forandringer og den turbulens det giver, når vi går fra noget vi er vant til, til noget nyt vi skal gøre. I får viden om adfærdsdesign, der honorer den nye virkelighed.

  • Format og varighed: Workshop-format af 3 timers varighed
  • Foredragsholder: Erfaren erhvervspsykolog fra Falck Healthcare med spidskompetencer indenfor organisations- og adfærdspsykologi

  Pris

  10.000 kr. eksl. moms + kørselstillæg

  Kontakt 

  Jacob Vindbjerg Nissen, Chefpsykolog hos Falck Healthcare
  mobil: +45 29 37 19 13
  E-mail: jvni@falck.dk

 • Glifberg Processer

  GLIFBERG PROCESSER afholder workshop for ledere og medarbejdere, hvor forandringer og organisationsændringer, mental sundhedsfremme og forebyggelse af mentale sundhedsudfordringer er i fokus. Indholdet på en workshop kan fx være:

  • Tema: Hvad skal der til, for at vi udvikler vores samarbejde og fastholder et godt arbejdsmiljø, så vi trives og sammen bidrager til, at organisationen fungerer, og kerneopgaven er i fokus?

  Målgruppe: MED-udvalget og TRIO: leder, arbejdsmiljørepræsentant og tillidsrepræsentant

  • Tema: ”En oplyst anerkendelsesrejse – nyt perspektiv på stress” med udgangspunkt i Pernille Steen Pedersens forskningsprojekt ”Ledelse, kerneopgave, arbejdsfællesskaber og stress”. Vi ser på forebyggelsesværktøjer og nye måder at arbejde sammen om stressforebyggelse.

  Målgruppe: Leder og medarbejdere

  Varighed af workshop er fra 3 til 8 timer alt efter jeres behov og indhold. Der lægges vægt på brug af aktive og kreative læringsmetoder, fordi det er vigtigt at have både hoved, krop og hjerte med. Det sker altid teoretisk og empirisk veldokumenteret - og med en velbegrundet tilgang.

  Kontaktoplysninger

  Kontakt gerne Birgitte Glifberg for at høre om muligheder for samarbejde og evt. andre workshop på mobil 20213515 eller skriv til kontakt@glifbergprocesser.dk

  Du kan læse mere her: www.glifbergprocesser.dk

 • Gøre God

  WORKSHOP i Kunsten at Gøre God

  Vi tilbyder 3-4 timers workshop på alle hverdage i uge 41 i hele Danmark.

  Deltagerens læring/ effekt:

  • Et tryggere miljø for medarbejdere, som øger mental sundhed, tillid, mod og trivsel.
  • Træning som sætter tydelige, praksisnære spor og som giver Jer en tydelig effekt, der kan ses med det samme.
  • Et indbygget konfliktberedskab i Jeres samarbejdsprocesser, samt en skærpet feedback-kultur med fokus på, at hver enkelt har øje for potentialet i samspillet.
  • Fuld udnyttelse af medarbejder-diversiteten og et kvalitetsløft til processer og produkter.
  • Træning af innovativ adfærd gennem sam- og nyskabelse.
  • Et indbygget konfliktberedskab i Jeres samarbejdsprocesser, samt en skærpet feedback-kultur med fokus på, at hver enkelt har øje for potentialet i samspillet.

  Det skal være praksisnært, for at være relevant, så vi tilbyder:

  • Formøde pr tlf ca 20 min, hvor firmaprofil og udfordringer skitseres
  • 60-90 min Workshop del 1: Basis Gøre God-øvelser. SE, SIG JA & GØR GOD
  • 60-90 min Workshop del 2: Praksisnære og firma-relevante øvelser.
  • Transfer/efterspil: Opfølgningsvejledning, samt tilbud om 15 min leder/HR sparring

  At gøre god’ er at gribe det andre gør lige i sekundet og støtte dem i at lykkes med, eller folde det ud, som de bestræber sig på.

  • Det er også at have øje for den positive intention og de potentialer der gemmer sig inde bag et måske famlende forsøg eller en lidt uhensigtsmæssig attitude.

  • At gøre god er derfor også en måde at bryde potentielt konfliktoptrappende mønstre og vende ’nej-attituder’ til ’ja-attituder’.

  • Grundlæggende handler det om at fremme det bedste i hinanden. Det kan kun lade sig gøre, hvis du er fuldt tilstede og i kontakt og retter din opmærksomhed udad, og hvis du i situationen tør og formår at slippe kontrollen og spille efter gehør.

  Kontakt-info:

  • Troels Bom, Tlf:  25 30 41 11, troels@troelsbom.dk
  • Gitte Xenia Feddersen, Tlf: 31 44 83 00, kontakt@gittexenia.dk

  ’Gøre God’ er vores bidrag til at skabe sunde dynamiske fællesskaber (arbejdspladser, foreninger, relationer m.v.), hvor mennesker trives og udvikler sig. Vi skærper bevidst vores blik for hinandens kvaliteter og sammen skaber dét, som ingen af os kunne have skabt alene. Vi bestræber os på at skabe et psykisk arbejdsmiljø, som understøtter, at vi når de mål fællesskabet (organisationen) er sat i verden for, på en psykisk, social sund samt bæredygtig måde.

 • Klogere sammen, Sarah Warny Berg

  Dialog-kaffe: Når vi er to afdelinger, der skal have det til at fungere sammen.

  Dette dialog-kaffe-arrangement er for jer, som for nyligt har lavet en sammenlægning af to afdelinger eller lige om lidt skal til det. Når to afdelinger skal slås sammen kan det være som to forskellige kulturer, der skal til at dele et land. Her kan der let opstå konflikter, fordi hver afdeling oplever en tryghed i deres måder at gøre tingene på – og vi giver sjældent slip på det, der føles trygt.

  Inviter dine medarbejdere til dialog-kaffe, hvor formålet er at skabe forståelse for hinandens ”kulturer”, så I kan bruge sammenlægningen til det, den sikkert oprindeligt var tænkt som; at sætte det bedste fra to verdner sammen i én. Formegentlig vil dine medarbejdere opdage, at de egentlig ikke er så éns i deres egen afdeling, og at de sandsynligvis har mere til fælles med nogen ”i den anden kultur”, end de lige havde forestillet sig.

  At det er en dialog-kaffe betyder, at det er dialogen mellem dine medarbejdere, der er i centrum, og at vi skaber den under hyggelige og afslappede rammer. Som facilitator er mit ansvar at skabe rammerne for samtalen gennem spørgsmål, øvelser og oplæg, der er designet til at skabe tryghed i netop jeres medarbejdergruppe. Gennem dagen vil jeg skabe overblik og trække den vigtige viden frem i lyset, som dukker op i dialogen mellem dine medarbejdere.

  Det får I ud af dagen:

  • En hyggelig eftermiddag med vedkommende samtaler, der skaber samhørighed.
  • Indblik i værdier og vaner, som kan gøre kommunikationen lettere fremover.
  • Mulighed for at I hver især og som nu fælles afdeling bliver bestyrket i, hvad der er vigtigt for jeres fællesskab og for jeres formål.
  • Bedre muligheder for at undgå dårligt arbejdsmiljø, stress-sygemeldinger og opsigelser.

  Pris: 10.000 Kr. inkl. moms for et halvdagsarrangement.

  Læs mere her: https://sarahwarnyberg.dk/index.html

  Læs anbefalinger her: https://sarahwarnyberg.dk/anbefalinger.html

  Kontakt:

  Sarah Warny Berg

  M: Sarahwarny@hotmail.com

  T: 60774057

 • Lægens stol & TrinTrin

  Lægens stol & TrinTrin byder på foredrag og workshop om mental sundhed: “Kreativitet i omsorgskassen”

  Få viden og kreative øvelser med fokus på mental sundhed f.eks. 1 til 1,5 time til et personalemøde eller en temadag. Hvis der sker en skade, har alle arbejdspladser førstehjælpskassen parat. Den mentale sundhed og omsorg er sværere at tale om og behandle, og vi mangler ofte redskaber i omsorgskassen. Vil I have inspiration og konkrete øvelser til mental sundhed, så anbefaler vi, at I får kreativitet i omsorgskassen.

  Små tiltag giver mærkbare forandringer

  Foredraget og workshoppen ”Kreativitet i omsorgskassen” indeholder enkle øvelser og værktøjer. De er kreative og er med til at åbne nye sider hos den enkelte og i gruppen. Det giver nye tanker, følelser og bedre handlemuligheder, så resultatet er et rart og varmt arbejdsmiljø, med god omgangstone og omsorg, så der kan skabes gode resultater på arbejdspladsen. Kort sagt større glæde og overskud til at rumme det svære og hinanden, når der er udfordringer.

  Foredraget giver jer desuden viden og indblik i, hvordan hjerner og mennesker fungerer og tænker.

  Det får I med fra foredraget:

  • Viden om, hvordan hjerner og mennesker tænker, og hvordan vi reagerer, når vi bliver pressede på arbejdet.
  • Sjove og kreative øvelser, hvor alle kan være med og som åbner for sansning, leg, glæde, mod og kropslighed. Elementer, der er vigtige for vores egen og gruppens mentale sundhed
  • Enkle øvelser som mindsker stress og øger arbejdsglæden - og som kan bruges efter foredraget til at fastholde de nye, gode vaner

  Ved at implementere øvelserne, vil I opleve:

  • Mindre stress og sygefravær
  • Større rummelighed, tolerance og arbejdsglæde
  • Bedre sammenhold og gruppedynamik

  Varighed ca. 1-1,5 time (evt. + pause, iflg. jeres ønske/tidsplan).
  I står selv for evt. forplejning.
  Pris: Kr. 10.000 + moms. (søg senest 28. august Velliv Foreningen om 10.000 kr.)
  Dato: Arrangementet skal placeres 3.-11. oktober 2020 for at være støtteberettiget
  Kontakt: gh@laegensstol.dk eller hello@trintrin.dk for at aftale nærmere.

  HVEM ER FOREDRAGSHOLDERNE:
  Vi er to virksomheder, der har slået al vores ekspertise sammen og udviklet dette foredrag.
  TrinTrin, der arbejder med kreativitet som omdrejningspunkt for udvikling af mennesker og organisationer og Lægens Stol, der arbejder med at opnå balance og overskud for de, der har et presset arbejdsliv.

  Grethe Harbo, læge. Lægens stol. 
  35 års erfaring fra hospital og praksis 
  Foredragsholder, coach/mentor 

  Hjælper stressede ansatte fra at være overlever til at være hel person, med overskud og arbejdsglæde.
  Tlf: 40513843, mail: gh@laegensstol.dk  
  www.laegensstol.dk

  Trine Dueholm, cand. mag i æstetik og kultur 
  Kreativitetsmentor og illustrator
  25 års erfaring med kreative processer 
  Tlf: 25371010, mail: td@trintrin.dk 
  www.trintrin.dk

  Trine Lerche Frøslev 
  Master i ledelse (MPA), dirigent og 20 års ledererfaring
  Ekspert i personale- og organisationsudvikling. 
  Tlf: 81353036, mail: tlf@trintrin.dk
  www.trintrin.dk
   

 • Lærke Egefjord & Mette Møller

  DEN KREATIVE KRAFT

  - udnyt dit potentiale & skab et meningsfuldt arbejdsliv

  Hvordan kan kunst og kreativitet hjælpe dig til et meningsfuldt liv på arbejdspladsen, men også privat? 

  Kunst og kreativitet gavner helbredet psykisk såvel som fysisk og dæmper symptomer på angst, stress og depression. Samtidig er det videnskabeligt bevist, at det at dyrke kunsten kan holde vores hjerner raske og ligefrem kan forebygge demens. Og så kan du ovenikøbet blive en bedre leder af at gå på kunstmuseum, blandt andet fordi kunst og kreativitet styrker din intuition og hjælper dig med at træffe bedre beslutninger. Men hvordan?

  Denne dag fokuserer vi på kunstens og kreativitetens væsen – i det enkelte menneske, i et sundhedsperspektiv og i ledelse af eget og andres liv. Målet med dagen er at styrke din viden om, hvordan du kan arbejde med kunst og kreativitet i både privat- og arbejdsliv.

  Teorien bindes op på praktiske øvelser, hvor du får konkrete redskaber med fra undervisningen, så du er klar til at udfolde det i den sammenhæng, der skaber mest mening for dig.

  PROGRAM:
  OPLÆG: Kunst og kreativitet på recept og med på job? (ca. 1 time)
  WORKSHOP: Guidede, kreative øvelser, små oplæg & en afsluttende opsamling (ca. 2 timer)

  UNDERVISERE:

  Lærke Egefjord, læge, forfatter og billedkunstner

  Mette Møller, cand.psych.aut., erhvervspsykolog og specialist og supervisorgodkendt i ledelse og organisation

  KONTAKT:
  Lærke Egefjord
  E-mail: legefjord@gmail.com
  Telefon: 53633359

  OM LÆRKE EGEFJORD:

  Med en baggrund som læge, forfatter og billedkunstner og med erfaring inden for hjerneforskning er kulturens og kreativitetens sundhedsmæssige aspekter, et område Lærke Egefjord udforsker og udfordrer i sin daglige praksis.

  Med sin forskningsmæssige erfaring underviser hun demensramte borgere og deres pårørende i Aarhus Kommune i, hvordan kunstens og kreativitetens gavnlige aspekter kan integreres i en helbredsmæssig sammenhæng.

  Men også raske mennesker, eller mennesker ramt af eksempelvis stress, kan have gavn af at opleve den glæde og styrke, et aktivt kreativt liv kan give. Det fortæller hun om som foredragsholder hos blandt andre Aarhus Kommune, LEGO, Horsens Kunstmuseum, FOF, Folkeuniversitet med flere.

  Læs mere på www.laerkeegefjord.dk


  OM METTE MØLLER:

  Som erhvervspsykolog igennem 25 år for ledere og medarbejdere landet over har Mette Møller haft menneskelig kreativitet som et naturligt fokus, når hverdagens mange forandringer ikke blot skal håndteres, men også skabe mening, liv og glæde. At kende og have et godt forhold til sin egen kreativitet er en helt særlig og livsvigtig ressource, hvis man vil styrke den kreative kraft i sit arbejdsfelt, men også hvis man vil leve et vågent og passioneret liv - hele livet. Mette benytter i sit konsulentvirke ofte kreative metoder i form af fx kunstmuseer, musik, kreativt arbejde og islandske heste, som altsammen er med til at bringe mennesker tæt på vigtige temaer og deres egen kreativitet. Desuden er Mette professionelt bestyrelsesmedlem og praktikvejleder for kommende psykologer.

  Læs mere på www.erhvervs-psykologi.dk

 • Morten Brünning Brøgger

  Konkret træning i forandringsparathed

  Workshop med fokus på forandringsparathed gennem seriøs leg. Forandringsparathed bør snart være på skoleskemaet, fordi det efterhånden er en indgroet del af vores hverdag. Med denne workshop får du og dit team/din virksomhed mulighed for at samarbejde om forandringsparathed. Konceptet sikrer en afslappet og lærerig introduktion til forandringer. På meget kort tid skabes et fælles sprog om forandringer, som kan leve videre i lang tid efterfølgende.

  Workshoppen bygger på LEGO® SERIOUS PLAY®, som blev udviklet i 1990’erne i et samarbejde mellem LEGO® og professor Johan S. Roos og professor Bart Victor, som værktøj til at gøre strategiprocesser i LEGO® mere effektive og resultatskabende.

  Deltagerne får:

  • Øget forandringsparatheden
  • Øget viden om forandringsparathed
  • Øget forståelse og commitment til forandringer

  Bagefter har deltagerne:

  • Fælles sprog om forandringsparathed
  • Lært hvad forandringsparathed præcist er
  • Opnået motivation til at arbejde med deres egen forandringsparathed

  Lyder det for godt til at være sandt? Så book workshoppen nu.

  Varighed 2,5 timer

  Honorar: 12.500 kr.

  Særligt tilbud til Danmarks Mentale Sundhedsdag: Book en hel dag til en særlig pris, og få mulighed for at arbejde med en konkret ændring, eller mere i dybden med medarbejderne som forandringsagenter.

  Kontakt:

  Erhvervscoach og mentaltræner

  Morten Brünning Brøgger

  Fjeldhammervej 15

  2610 Rødovre

  www.brggr.com

  Tlf.: 6161 2967

  Mail: morten@brggr.com

  På forhånd tak 😉

  Ta’ en fantastisk dag

  Morten Brünning Brøgger

  Erhvervscoach & Mentaltræner

  Brünning Brøgger ApS

  Fjeldhammervej 15

  2610 Rødovre

  CVR: 40187278

  Tlf.: +45 61 61 29 67

  Mail: morten@brggr.com

  Web: www.brggr.com

 • ProcesConsult

  ”Belastning – begejstring i det daglige arbejde”

  Trivsel, arbejdsglæde, samarbejde og forandrings-workshop

  Workshoppen indeholder et tjek af det psykiske arbejdsmiljø og inspiration til det videre trivselsarbejde på arbejdspladsen. Brug den fx til at samle op efter coronafasens udfordringer.

  Belastning – begejstringsworkshop med afdelingen

  Jeg arbejder med en metode og en workshop, som jeg har brugt med succes igennem årene. Arbejdspladsens udfordringer bliver italesat på en nænsom og kreativ måde. Alle deltagere har mulighed for at tage aktivt del i processen og komme til orde. Workshoppen er især brugbar, hvis det er et stykke tid siden, at I lavede jeres APV. Den fungerer nemlig som en minitrivselsundersøgelse, med fokus på det der belaster og begejstrer i det daglige arbejde. Hele afdelingen deltager, og det er især vigtigt, at trioen, leder, tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljøkonsulenten er med. De skal nemlig i arbejdstøjet efterfølgende.

  Forløbet tager i alt ca. 5-6 timer og er delt op i del 1 og 2. Del. Workshoppen ligger indenfor den økonomiske ramme på 10.000, -

   

  Del 1 – hele afdelingen

  Her arbejder hele afdelingen med deres oplevelser af belastning og begejstring. Vi starter med brainstorm over det, der belaster og herefter begejstrer i arbejdet. Jeg vil som facilitator guide jer gennem nogle spændende timer, hvor I vil få svar på flg.:

  Hvilke tendenser ser vi umiddelbart? Hvad fylder meget? Stemmer det overens med resultaterne fra sidste APV eller det I ellers italesætter i afdelingen? Hvad har I indflydelse på? Hvilke ønsker har I for fremtiden?

  Del 2 – rådgivning og sparring til trioen eller leder

  Hvordan kommer I videre med jeres viden om trivslen i afdelingen? Trioen er her i fokus, og de skal arbejde med de input, som kommer frem i del 1. Trioen vil få kyndig supervision som en del af pakken.

  Hvem er jeg?

  Marianne Boje Andersen, ProcesConsult

  Jeg arbejder for mentalt sundhed i mit lille firma ProcesConsult, og jeg ved om nogen, hvad der virker på denne front. Som psykolog, arbejdsmiljøkonsulent og facilitator på et utal af workshop har jeg mange års erfaring med at hjælpe firmaer og enkeltpersoner til større trivsel og især håndtering af stress. Jeg har skrevet flere bøger om ledelse, trivsel og stress, og er i gang med min nyeste bog ”Trioteamet – samspillet om arbejdsmiljøet. Om integration, indflydelse og viden til arbejdet med det psykosociale arbejdsmiljø”.

   

  Kontaktinfo

  Marianne Boje Andersen, cand.psych.

  Mail: s85@mail.tele.dk

  Mobil: 4085 7506

  www.procesconsult.dk

   

 • SoSimple

  Fastholdelse af vigtig indsigt efter Corona.

  En vigtigt, lærerigt og involverende workshop omkring mindfulness, nærvær og enkelhed.

  Dette får I med:

  - Simple værktøjer til at simplificere hverdagen

  - Enkle teknikker til at øge nærværet 

  - Vigtige øvelser til at fokusere på det vigtigste ligenu

  Moderne virksomheder implementerer mindfulness. Moderne ledere fokuserer på nærvær.

  Valide målinger viser udover øget livskvalitet samtidig øget effektivitet i disse organisationer.

  Ledelse med hjerne, hjerte og bundlinje.

  Sted og dato :

  Hos Jer i uge 41 eller efter aftale

  Form :

  Foredrag eller workshop af 3 timers varighed.

  Indhold og form tilpasse Jeres virksomhed, og vi tager selvfølgelig gerne et møde inden for at afklare mål. Der kan tages afsæt i en enkelt workshop eller opstart til et forløb med ønsket om en mindful virksomhed.

  Pris: 

  10.000 kr. ekskl. moms og transportudgifter 

  Foredragsholder:

  Rikke Berg, Indehaver af SoSimple

  Rikke Berg er Bach. Psyk, Coach og terapeut med mere end 5000 sessioner bag sig samt 15 års erfaring med ledercoaching, konflikthåndtering og stresshåndtering. I sit firma SoSimple arbejder Rikke sammen med toppen af dansk erhvervsliv indenfor mindful leadership, nærvær og autenticitet.

 • Stine Reinholt

  Stine Reintoft er uddannet erhvervspsykolog (cand.psych.aut.) og forfatter til flere bøger og artikler. Hun er undervejs med bogen ”Kort og godt om det gode samarbejde” på Dansk Psykologisk Forlag. Hun har 14 års erfaring i at hjælpe mennesker i arbejdslivet og organisationer i bevægelse. Hun er ekspert i facilitering af gode lærende dialoger på arbejdspladser og laver altid levende og involverende workshops.

  Stine tilbyder mulighed for en workshop om involverende forandringsprocesser. I får bud på spørgsmål som:

  • Hvad kræves af ledere og medarbejdere når en forandring skal være levedygtig?
  • Hvordan undgås eller imødegås konflikter og samarbejdsknas?
  • Hvad skal man stille op, når medarbejderne har det vidtforskelligt med forandringerne?
  • Hvad er vigtigt at være opmærksom på under og efter en forandringsproces?

  Som en del af workshoppen tilbyder Stine at facilitere konkrete øvelser, som skaber gode dialoger, hvis en forandring er undervejs hos jer.

  Varighed: 3 timer
  Tilbydes i hele uge 41.
  Pris: 10.000 kr. + moms + transport (hvis uden for Storkøbenhavn)
  Læs mere om Stine på www.stinereintoft.dk

  Kontakt Stine på adressen: kontakt@stinereintoft.dk eller på tlf. 41 27 72 19

 • Winholistic Aps (hele landet)

  Bliv bedre til at håndtere forandringer
  Det eneste konstante i vores hverdag er kravet til forandring. Vores forandringsparathed er under konstant pres, hvilket kan føre til øget travlhed eller i værste fald stress - selvom stress intet har at gøre med at have travlt.
  Det er sundt for os at have mindre perioder med travlhed. Det skærper blot vores evne til at tage beslutninger, skabe overblik og ro. Deltagerne bliver positivt udfordret og inspireret i relation til deres evne til at håndtere forandringer, travlhed og positivt stress i dagligdagen.

  Der er mulighed for at skræddersy eventet, så det passer præcis til din arbejdsplads.

  Find evt. mere inspiration i vores kursuskatalog: https://www.winholistic.dk/da/kurser

   

  Kontakt os allerede nu
  så kan vi indkredse hvilket event, der passer bedst hos jer:
  Adfærdsekspert og foredragsholder Peter Winther
  Telefon 53 38 34 00 eller på e-mail pw@winholistic.dk