Jeres egen idé

Ansøgninger baseret på jeres helt egen idé til et event om mental sundhed er meget velkomne.


Det kan være den allerbedste løsning at finde på jeres helt egen idé til et event om mental sundhed på arbejdspladsen. Så bliver det præcist som I selv vil have det, når I på jeres arbejdsplads vil starte en samtale eller en aktivitet, der handler om mental sundhed. I kan også kombinere en række af mulighederne fra de andre scenarier og lade det være udgangspunktet for jeres egen tilgang til et event om mental sundhed.

Hvad skal I gøre:

Find ud af, hvad I helt selv synes, I har lyst til at lave – når bare fokus er på at lære og tale om mental sundhed i arbejdslivet. Kig på jer selv og find ud af, hvad der vil være sjovt, spændende og anderledes for at vække interesse og opmærksomhed hos alle. I kan også kigge på de andre muligheder med ”Foredrag”, ”Workshop”, ”Gør-det-selv-dialog” og ”Udflugt” og kombinere forskellige forslag til jeres egen idé om et godt event om mental sundhed i arbejdslivet.

Hvem er det egnet til:

At arrangere jeres helt egen idé til et event om mental sundhed i arbejdslivet er for jer, der har tid, lyst og fantasi til at skrue tingene sammen på jeres helt egen måde. Det kræver en særlig indsats, men så får I helt sikkert også en både sjov og lærerig tid sammen på arbejdspladsen.  

Økonomi:

Der kan bl.a. søges støtte til udgifter til medarbejdere, der skal arbejde med at arrangere jeres egen idé, materialer, teknisk udstyr, transport, oplægsholdere og andre gæster samt forplejning.  

Kontakt:

Der er jeres egen idé, så I ved bedst selv, hvem I skal have fat på, hvis I har brug for til at arrangere og deltage i jeres event.